- Makaleler
- 1
Bende yeni gördüm güncelleştirmeyi, İndirip yükledikten sonra sonucu yazarım.
Benim oyun performansımda da artış olmuştu ama günlük kullanımda çıldırtıyordu, Windows 8.1'e düştüm ve sorun kalktı diyebilirim ama Windows 10'daki bazı özellikler kendini arattırmadı değil.Bilgisayardan bilgisayara göre değişir bende artış oldu 1903 güncellemesinde de 5-6 FPS'lik artış olmuştu
Yapılan yorumlara göre görmüş oldun.Windows güncellemesi ile FPS artışı mı? Tarihte hiç görülmüş mü bu merak ediyorum...
Bu arkadaşın dediği gibi bir durum olması daha muhtemel.Güncelleme ile FPS artabilir de düşebilir de. Zaten sistem yeteri kadar iyi donanıma sahiptir ama işletim sistemi bunu tam olarak kullanamaz ve bu düşüşe sebep olabilir. Yani mucize yaratmaz sadece var olan potansiyeli açığa çıkarır. Ben zaten bir süredir kullanıyordum sonra üstüne geçenlerde yine güncelleme geldi ve genel olarak performans daha da iyileşti diyebilirim.
PsikolojikGüncellemeyi az önce yükledim. Bilgisayar tepkisel olarak daha hızlı gibi geldi bana, Bana öyle gelmişte olabilir. Fortnite denedim. Kare düşmeleri eskiye göre hızlanmış gibi geldi. Sanki donanımın tam gücü ortaya çıkmış gibi bir şey.
Benimde GPU sıcaklığı yükte 6-7 derece kadar düştü ve Online oyunlarda FPS arttı. Ne güzel güncellemeymiş bu böyle yaBenim gözlemlediğim Başlat cok daha hızlı oyunlarda azda olsa FPS yükseldi ayrıca sıcaklık oyunlarda 70 iken suan 55 kadar düştü bilmiyorum tek bendemi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.