Aynen en iyi Windows güncellemesi bu benceBenimde GPU sıcaklığı yükte 6-7 derece kadar düştü ve Online oyunlarda FPS arttı. Ne güzel güncellemeymiş bu böyle ya![]()
Aynen en iyi Windows güncellemesi bu benceBenimde GPU sıcaklığı yükte 6-7 derece kadar düştü ve Online oyunlarda FPS arttı. Ne güzel güncellemeymiş bu böyle ya![]()
Kesinlikle öyleAynen en iyi Windows güncellemesi bu bence
Hocam Windows sürümünüz Pro mu acaba?Konuyu yazdıktan sonra oyuna girdim ve ben de nerdeyse 10 FPS artış gördüm güzel olmuş.
Hayır home single languageHocam Windows sürümünüz Pro mu acaba?
Tamamdır teşekkürlerHayır home single language
Aynen ben bu bilgisayarı aldığımda kat ve kat daha yavaştı şimdi ise bilgisayarın gerçek performansı ortaya çıktıArkadaşlar Windows 10 1909 sürümü şuan temiz kurulum ile kurdum. Kurduğum sürüm Home Single Language ve gerçekten beklemediğim kadar akıcı olmuş. Normal şartlarda ekran kartı sürücüsünü kurduğumda o akıcılığı göremiyordum fakat gerçekten çok hızlı ve seri açılıyor herşey. Kesinlikle geçmenizi öneriyorum şaşkınım hala![]()
En iyisini yaptınızBu kadar olumlu yorumdan sonra güncellemeyi başlattım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.