Windows 10 1909 İçin BIOS Güncellemek Gerekir Mi?

Herkese merhaba. Ben Windows 10 1809 kullanıyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Windows 10 1909'a geçmeyi düşündüm, sonra bilgisayarın sitesine baktığımda BIOS güncellemesi ile şöyle bir not buldum:
-Windows 10 V1909 desteği sağlar.

Yani ben BIOS güncellemesi yapmadan 1909 sürümüne geçemem demek mi oluyor bu?

Ayrıca benim BIOS sürümüm F.34 fakat F.40 BIOS notunda şunu buldum:
-Windows 10 V1803 desteği sağlar.

Her zaman güncel BIOS iyidir derim ben. Tabi araştırmak da gerek mesela yeni sürümde sorun yaşayanlar var mı diye.

Hocam iyidir fakat gerek yok riskli bir işlem açıkçası yapmak istemiyorum.

Link atabilir misin?

buyurun
Aman dikkat et; benim yeğen, HP laptopu yanlış BIOS güncelleme yaptı artık ekrana görüntü gelmiyor.
Hocam hp bios recovery deneyin isterseniz.

BIOS güncelleme sistemin daha stabil çalışmasını sağlar. Hatta çoğu güncellemelerde birçok hatalar fixlenir ve daha stabil bir deneyimle beraber daha iyi performans da alırsınız.

Güncel sistem her zaman iyidir,lakin bazı zaman ters tepebilir.Uzun süre eski bios sürümünü kullanmak zorunda kalmıştım yeni sistemimdeki bazı hatalar yüzünden.Güncelleyin sisteminiz de herhangi bir sorun olursa geri dönersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı