Windows 10 1909 İçin BIOS Güncellemek Gerekir Mi?

Revivmeooi

Hectopat
Herkese merhaba. Ben Windows 10 1809 kullanıyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Windows 10 1909'a geçmeyi düşündüm, sonra bilgisayarın sitesine baktığımda BIOS güncellemesi ile şöyle bir not buldum:
-Windows 10 V1909 desteği sağlar.

Yani ben BIOS güncellemesi yapmadan 1909 sürümüne geçemem demek mi oluyor bu?

Ayrıca benim BIOS sürümüm F.34 fakat F.40 BIOS notunda şunu buldum:
-Windows 10 V1803 desteği sağlar.

Güncel sistem her zaman iyidir,lakin bazı zaman ters tepebilir.Uzun süre eski bios sürümünü kullanmak zorunda kalmıştım yeni sistemimdeki bazı hatalar yüzünden.Güncelleyin sisteminiz de herhangi bir sorun olursa geri dönersiniz.
Peki farklı bir sorum var istediğim kadar 1809 sürümünde kalabilir miyim çünkü herhangi bir şikayetim yok. (Güvenlik güncellemeleri hariç gelen özellik güncellemelerini gizledim)

Sorunuz ve sorununuz çözüldüyse size en çok yararlı bulduğunuz cevabı En iyi cevap olarak işaretlemeyi unutmayın lütfen.

Peki farklı bir sorum var istediğim kadar 1809 sürümünde kalabilir miyim çünkü herhangi bir şikayetim yok. (Güvenlik güncellemeleri hariç gelen özellik güncellemelerini gizledim)
Ben çok uzun süreler güvenlik güncelleştirmeleri hariç sabit sürümler de kalırım hep,yeni sürümler kendisine gelene, hatalardan ayıklana na kadar zaman geçiyor.Kalabilirsiniz diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı