Ben Windows 10 1909 sürümünü kurmuştum. 1903'te FPS düşmesi yoktu. 1909 sürümünde FPS düşmesi başladı. Çoğu şeyi denedim bazen oldu gibi ama sonra yeniden başladı
bende 2004 sürümüne geçtim belki de FPS düşmesi biter diye. 2004 sürümünde daha çok FPS düşmesi aldım. 2004 sürümü çok uğursuz geldi. Denediğim şeyler;
ThrottleStop ile ayarlama (azıcık geçti gibi ama sonra yeniden başladı hatta throttle stop yüzünden mavi ekran vermeye oyundan atmaya başladı)
Windows performans arttırma videoları işe yaramadı.
En sonunda da çıldırdım.
Lenovo Ideapad S340 core i5 8265u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad S340 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
1903 te hiç sıkıntı yaşamamıştım. Geri dönerim 1903'e ama devam edermi diye korkuyorum :/
Lenovo Ideapad S340 core i5 8265u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad S340 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Core performance boost açık mı? Çünkü işlemcinizin frekansları boost olmazsa 1.6 da çalışır maksimum sıcaklıklar nasıl sıcaklık yüksekse işlemci hızı düşürüyor olabilir.
Core performance boost açık mı? Çünkü işlemcinizin frekansları boost olmazsa 1.6 da çalışır maksimum sıcaklıklar nasıl sıcaklık yüksekse işlemci hızı düşürüyor olabilir.
Depolama birimine fazla yük binmesi kasma etkisi yapabilir. Depolama biriminizin kullanımı kaç işlemci kullanımı kaç? Windows Defender bu iki bileşeni tarama yaparken çok yorar.
Depolama birimine fazla yük binmesi kasma etkisi yapabilir. Depolama biriminizin kullanımı kaç işlemci kullanımı kaç? Windows Defender bu iki bileşeni tarama yaparken çok yorar.