Windows 10 1909 ve 2004 sürümleri FPS düşmesi

Ruikii

Centipat
Yer
Only I Can Change My Life..
Daha fazla  
Ben Windows 10 1909 sürümünü kurmuştum. 1903'te FPS düşmesi yoktu. 1909 sürümünde FPS düşmesi başladı. Çoğu şeyi denedim bazen oldu gibi ama sonra yeniden başladı
bende 2004 sürümüne geçtim belki de FPS düşmesi biter diye. 2004 sürümünde daha çok FPS düşmesi aldım. 2004 sürümü çok uğursuz geldi. Denediğim şeyler;
ThrottleStop ile ayarlama (azıcık geçti gibi ama sonra yeniden başladı hatta throttle stop yüzünden mavi ekran vermeye oyundan atmaya başladı)
Windows performans arttırma videoları işe yaramadı.
En sonunda da çıldırdım.

Son düzenleme:
Sisteminizi yazınız sisteminizi yazmadan doğru bir cevap alamazsınız.
1903 te hiç sıkıntı yaşamamıştım. Geri dönerim 1903'e ama devam edermi diye korkuyorum :/

Core performance boost açık mı? Çünkü işlemcinizin frekansları boost olmazsa 1.6 da çalışır maksimum sıcaklıklar nasıl sıcaklık yüksekse işlemci hızı düşürüyor olabilir.

Core performance boost açık mı? Çünkü işlemcinizin frekansları boost olmazsa 1.6 da çalışır maksimum sıcaklıklar nasıl sıcaklık yüksekse işlemci hızı düşürüyor olabilir.
Yüksek Performans modunda sıcaklıklar oyundayken 50-60 oluyor.
Ağır oyunlarda 70 oluyor.
Boşta iken 40-45 arasında geziyor

Depolama birimine fazla yük binmesi kasma etkisi yapabilir. Depolama biriminizin kullanımı kaç işlemci kullanımı kaç? Windows Defender bu iki bileşeni tarama yaparken çok yorar.
CPU %3 Bellek %30 oluyor.
Depolama birimine fazla yük binmesi kasma etkisi yapabilir. Depolama biriminizin kullanımı kaç işlemci kullanımı kaç? Windows Defender bu iki bileşeni tarama yaparken çok yorar.
Google Chrome açıkken %40 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…