Windows 10 1909 vs. 1903

1903 vs. 1909

• 1903

• 1909

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İyi de senin sistemin o kadar eski değil ki? Bir SSD alsan, oyun hariç klasik sörf ve internet'te vakit geçirirken sorun yaratcağını sanmam.

SA Cistirgo abi. Onerim 1909 dur, bu arada para bulunca ilk upgrade SSD yaparsin insAllah.

@TeQnaP öncelikle önerin için teşekkürler ve konuyu açtıktan sonra birkaç yorum gelince update yoluyla geçtim 1909 sürümüne. Umarım o SSD'yi alabilirim

Sucuklardan bahsetmek ister misin Ribozom adam.
Bu konuda her şeyimi açıkladım diye düşünüyorum

İyi de senin sistemin o kadar eski değil ki? Bir SSD alsan, oyun hariç klasik sörf ve internet'te vakit geçirirken sorun yaratcağını sanmam.
Ben sistem özelliklerimi yazmadım ki Arkadaşın yazdığı sistem özelliklerine baktınız sanırım. 4 gb ram yazdım. Ama DDR3 değil desem mesela 2.50 GHZ desem makinem. Sadece HDD ve ekran kartım yeni
İyi kötü idare ediyorum, çok şükür. Oyun zaten oynamıyorum.
Benim asıl amacım: 1909'a geçiş yapsam mı bu makine ile? Geçtikten sonra makine elimde kalmasın sonra
Önce ki sayfa da yazdığım mesaja göre.

Selamlar 1909 sürümünde son zamanda çok fazla mavi ekran aldım. Anakartımda 1909 için driver yok 1903 için var o yüzden dönmem gerekiyor ama dönüş yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…