Windows 10 1909 vs. 1903

1903 vs. 1909

• 1903

• 1909

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Mecburen idare ediyoruz. Bende isterdim, i9 işlemcili 16gb ram'li ssd'li bir kasa yapayım :) Şuan 4gb ram gt730 2gb ekran kartı ile idare ediyorum. Allah'tan HDD'yi yeni almıştım. 500gb WD HDD var :)
Yukarı da bir soru sormuştum. Ama kimse cevap yazmamış :)
Fikir verecek kimse yok mu? :)
İyi de senin sistemin o kadar eski değil ki? 😅 Bir SSD alsan, oyun hariç klasik sörf ve internet'te vakit geçirirken sorun yaratcağını sanmam.

Arkadaşlar şu an 1903 sürümündeyim ve opsiyonel olarak 1909 sürümünü yükleyebiliyorum. 1909 ile özellikle performans olarak bir fark var mı? Şu an gayet stabil çalışıyor bilgisayar.
Eki Görüntüle 483269
Sistemim:
  • İntel Core İ5 7300HQ
  • 1 TB 5400 RPM Seagate Barracuda HDD
  • 8 GB DDR4 RAM
  • GTX 1050 4 GB
SA Cistirgo abi. Onerim 1909 dur, bu arada para bulunca ilk upgrade SSD yaparsin insAllah.

Sucuklardan bahsetmek ister misin Ribozom adam. 🤣 🤣
Bu konuda her şeyimi açıkladım diye düşünüyorum :D

İyi de senin sistemin o kadar eski değil ki? 😅 Bir SSD alsan, oyun hariç klasik sörf ve internet'te vakit geçirirken sorun yaratcağını sanmam.
Ben sistem özelliklerimi yazmadım ki :) Arkadaşın yazdığı sistem özelliklerine baktınız sanırım. 4 gb ram yazdım. Ama DDR3 değil desem mesela:) 2.50 GHZ desem makinem. Sadece HDD ve ekran kartım yeni :)
İyi kötü idare ediyorum, çok şükür. Oyun zaten oynamıyorum.
Benim asıl amacım: 1909'a geçiş yapsam mı bu makine ile? Geçtikten sonra makine elimde kalmasın sonra :)
Önce ki sayfa da yazdığım mesaja göre.

Selamlar 1909 sürümünde son zamanda çok fazla mavi ekran aldım. Anakartımda 1909 için driver yok 1903 için var o yüzden dönmem gerekiyor ama dönüş yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı