Windows 10 1909 vs. 1903

1903 vs. 1909

• 1903

• 1909

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar şu an 1903 sürümündeyim ve opsiyonel olarak 1909 sürümünü yükleyebiliyorum. 1909 ile özellikle performans olarak bir fark var mı? Şu an gayet stabil çalışıyor bilgisayar.
1578401948130.png

Sistemim:
  • İntel Core İ5 7300HQ
  • 1 TB 5400 RPM Seagate Barracuda HDD
  • 8 GB DDR4 RAM
  • GTX 1050 4 GB

İşlemcilere gelen güvenlik yamalarının düşürdüğü performans için, bazı iyileştirmeler var.
Ayrıca bildirimler için daha fazla seçenek sunuyor. Yani güncelleme çok büyük değil. Bu güncelleme için gerekli çoğu şeyi, 1903 sürümüne gelen güncellemeler ile sundular. Güncelleme ile gelen iyileştirme ve özellikleri açmak için, 1909 yüklemeniz gerekiyor. Yükleme 5 dakika bile sürmüyor.

Ne zaman Windows Update yapsam bilgisayarda bir şeyler bozuluyor. Son seferde durup dururken hdmi bağlantısı gitti. Onboard ekran kartını tamamen silerek çözdüm ama bunu farketmek günlerimi aldı.

1909 kullandım test ettim illa sizde de olacak demiyorum fakat benim sistemim de çok sorunlu ve sıkıntılı çalışıyordu. Ben sıfırdan UEFİ biçiminde format atarak kurmuştum. Sistemim hantallaşmıştı resmen. Her yeni güncellemede daha da düşüyorlar yükselmek yerine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı