Windows 10 1909 vs. 1903

1903 vs. 1909

• 1903

• 1909

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
1909 kullandım test ettim illa sizde de olacak demiyorum fakat benim sistemim de çok sorunlu ve sıkıntılı çalışıyordu. Ben sıfırdan UEFİ biçiminde format atarak kurmuştum. Sistemim hantallaşmıştı resmen. Her yeni güncellemede daha da düşüyorlar yükselmek yerine.
Önceden bende temiz kurulum ile geçmiştim bende 5 gün dayanamadım Server 2012 yükledim. 1903 ile geçince stabil çalıştı. Normalde tersi olurdu.

Önceden bende temiz kurulum ile geçmiştim bende 5 gün dayanamadım Server 2012 yükledim. 1903 ile geçince stabil çalıştı. Normalde tersi olurdu.

Valla bilmiyorum ama şuan Windows 8.1 Single Language kullanıyorum sistem akıcı fakat kafasına göre metro uygulamaları falan silindi kafayı yedi durduk yere hiç bir işlem yapmadığım halde bende kıllandığım için format atmayı düşünüyorum fakat hangi işletim sistemini kuracağıma karar veremedim. Windows 7 kur diyen var Windows 10 1803 kur diyen var kafam karıştı. Sistemim biraz eski maksimum performans alacağım bir işletim sistemine ihtiyacım var. Ama şunu diyebilirim ki Windows 10'un yeni sürümleri benim sistemimde hep sorunlu ve sıkıntılı çalışıyor kullanırken kanser oluyorum.

Herkese merhaba. Bende aynı soruyu başka bir konuda sormuştum aslında. Şuan bende 1903 sürümünü kullanmaktayım. Yaklaşık 1 ay önce 1909 özellik güncelleştirmesi gelmişti uptade sayfama. Bende forumda sormuştum Murat hocaya. Oda 1 ay sonra yeni güncelleştirme gelecek o zaman kurarsın demişti. Ama kararsız kaldım bende :)
1909 sürümüne geçiş yapsam mı acaba? Sistemim sizlerin ki gibi yeni değil, uzun zamandır idare diyorum eski bir sistemle. Malum hayat şartlarından dolayı.
Formatla filan uğraşmadan, direk Windows Update sayfasından indire tıklayıp, öyle kursam uygun olur mu sizce?
En son çıkan altta ki sayfa da ki son altta yazan 10 Aralık 2019—KB4530684 (İS Derlemesi 18362.535 ve 18363.535) sürümü kurulacak dimi, update sayfasında indire tıkladığım zaman?
Şurada ki: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4529964/windows-10-update-history

Ayrıca Windows update - Gelişmiş seçenek ayarlarımın böyle mi olması lazım? Ben hiç kurcalamadım.

Adsız.png

Orası da ayrı bir doğru aslında, ama yıl 2020 hala sistem alamayan insanlar olması beni çok üzüyor.
Mecburen idare ediyoruz. Bende isterdim, i9 işlemcili 16gb ram'li ssd'li bir kasa yapayım :) Şuan 4gb ram gt730 2gb ekran kartı ile idare ediyorum. Allah'tan HDD'yi yeni almıştım. 500gb WD HDD var :)
Yukarı da bir soru sormuştum. Ama kimse cevap yazmamış :)
Fikir verecek kimse yok mu? :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı