Çözüldü Windows 10 1909 Wifi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanR6

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Windows 10 1909 son sürüm kullanıyorum. TP-Link Archer T3U Wi-Fi adaptörüm var, adaptör sorunsuz fakat bazen PC'yi açtığımda bağlanmıyor. Sorun gidericiyi başlatınca bağlanıyor, ağ bağdaştırıcısını sıfırladım. TP-Link güncel olan driveri yüklü, sitesinden indirdim ama yine aynı. Benzer sorunu yaşayan var mı?

Çözüm
Aygıt Yöneticisine gir Wifiyi bul özelliklere girip Güç sağlamak için bu aygıtı devre dışı bırak tikini kaldır.
Merhaba arkadaşlar;

Windows 10 1909 son sürüm kullanıyorum. TP-Link Archer T3U Wi-Fi adaptörüm var, adaptör sorunsuz fakat bazen PC'yi açtığımda bağlanmıyor. Sorun gidericiyi başlatınca bağlanıyor, ağ bağdaştırıcısını sıfırladım. TP-Link güncel olan driveri yüklü, sitesinden indirdim ama yine aynı. Benzer sorunu yaşayan var mı?
Bende de aynı sorun var, farklı USB girişi deneyebilirsin. Ben sabit buldum. Onda kullanıyorum.

Aygıt Yöneticisine gir Wifiyi bul özelliklere girip Güç sağlamak için bu aygıtı devre dışı bırak tikini kaldır.
Maalesef çözüm olmuyor ben denemiştim bunu.

Şimdilik düzeldi gibi, inşallah kalıcı olur. @@Unavailableuser
sorun çözüme kavuşmadı yine aynı sorun devam ediyor her pcyi açtıgımda sorun gidericiyi açmaz isem wifi ye bağlanmıyor
sorun hala çözülmedi arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Aynı sorun bendede var orjinal Win10 64 bit kullanıyorum aynı cihazda benim pc dede sorun var ne yapmak gerekiyor bilen anlayan biri varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı