S Sagend Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart Gigabyte B450M S2H RAM: Team T-Force Delta RGB 2x8 Ram 3200Mhz Ekran kartı: XFX RX 6700 XT Kasa PSU: 650W Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Merhaba ben dün PC'ye format attım attıktan sonra monitör böyle olmaya başladı. Ne yapmalıyım? Düzelir diye tekrar format attım ama ışe yaramadı. Dosya Ekleri 20230514_110518.jpg 273,1 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Merhaba ben dün PC'ye format attım attıktan sonra monitör böyle olmaya başladı. Ne yapmalıyım? Düzelir diye tekrar format attım ama ışe yaramadı.
hall.00 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 Sagend dedi: Merhaba ben dün PC'ye format attım attıktan sonra monitör böyle olmaya başladı. Ne yapmalıyım? Düzelir diye tekrar format attım ama ışe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izleyin düzelir belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sagend dedi: Merhaba ben dün PC'ye format attım attıktan sonra monitör böyle olmaya başladı. Ne yapmalıyım? Düzelir diye tekrar format attım ama ışe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izleyin düzelir belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et