Windows 10 2 GB RAM'in 0.6 GB'ını kullanıyor

Ne kadar az RAM o kadar az kullanım zaten.

790 MB yer varken bana gayet yetiyor bunu düşünemiyorum.
4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile Windows kullanmak hata.
Nerdeyse yarısı o, ne ara 4
4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile hava gerek yok. 2 GB RAM da o kadar uygulamayla zor olduğu için attım.
4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile Windows kullanmak hata.
Ayrıca değil.
Şaşırılacak bir şey mi var? Ben mi gözden kaçırıyorum?
Çoğu sistemde gigabytelarca RAM kullanıyor fakat bu "çoğu sistemde" de 8 GB civarı RAM var. Windows bellek miktarına göre kullanım ayarlıyor zaten.
Az kullanmasına karşılık olarak da aşırı hantal olacak. Tabii hafifletilmiş sürümlerden biri de olabilir.
Bu durum, Windows 10'u 2 GB RAM ile kullanılabilir kılmıyor.

Gayet güzel kullanıyorum sıkıntısız hızlı bir şekilde, 2 GB RAM ve bu kadar oyun uygulamaya sahip olup bu kullanım olmaz neredeyse diye attım. Fark bu.
Windows 10'un en son sürümü ve Lite sürümü değilse düşükmüş.

Son sürümü ve Lite değil Single Language. Birkaç oyun ve uygulamada var.
6 GB RAM'ım var Edge ve WinRAR açık 1.6 GB RAM kullanıyor. :hawli:

Normali bu zaten.
Değil.

Son düzenleme:
790 MB yer varken bana gayet yetiyor bunu düşünemiyorum.

Nerdeyse yarısı o, ne ara 4

Ayrıca değil.

Gayet güzel kullanıyorum sıkıntısız hızlı bir şekilde, 2 GB RAM ve bu kadar oyun uygulamaya sahip olup bu kullanım olmaz neredeyse diye attım. Fark bu.

Son sürümü ve Lite değil Single Language. Birkaç oyun ve uygulamada var.

Değil.
Yarısını ayrırır, o yarısının yarısı hizmetler diğer yarsıda diğer işlemler içindir siz hizmetler vs. kapatmışsınız gayet normal.

1637173740751.png

Bazen Masaüstü Pencere Yöneticisi bir anda coşup 3 - 3.5 GB RAM kullanıp genel sistem RAM'inin %80'ini kullanılınca sistem performansı dibe çakılıyor, bazen her şey bir anda düşüp boşta toplam kullanım 3 GB'a düşüyor. Windows 10 gerçekten ilginç bir işletim sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı