e.n.e.s
Kilopat
- Makaleler
- 5
Eski bilgisayarımda 1,5 GB.Ramınız kaç?
Eski bilgisayarımda 1,5 GB.Ramınız kaç?
6 GB RAM'ım var Edge ve WinRAR açık 1.6 GB RAM kullanıyor. :hawli:
Normali bu zaten.
Ne kadar az RAM o kadar az kullanım zaten.
Nerdeyse yarısı o, ne ara 44 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile Windows kullanmak hata.
4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile hava gerek yok. 2 GB RAM da o kadar uygulamayla zor olduğu için attım.
Ayrıca değil.4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile Windows kullanmak hata.
Şaşırılacak bir şey mi var? Ben mi gözden kaçırıyorum?
Çoğu sistemde gigabytelarca RAM kullanıyor fakat bu "çoğu sistemde" de 8 GB civarı RAM var. Windows bellek miktarına göre kullanım ayarlıyor zaten.
Az kullanmasına karşılık olarak da aşırı hantal olacak. Tabii hafifletilmiş sürümlerden biri de olabilir.
Bu durum, Windows 10'u 2 GB RAM ile kullanılabilir kılmıyor.
Windows 10'un en son sürümü ve Lite sürümü değilse düşükmüş.
Değil.6 GB RAM'ım var Edge ve WinRAR açık 1.6 GB RAM kullanıyor. :hawli:
Normali bu zaten.
Yarısını ayrırır, o yarısının yarısı hizmetler diğer yarsıda diğer işlemler içindir siz hizmetler vs. kapatmışsınız gayet normal.790 MB yer varken bana gayet yetiyor bunu düşünemiyorum.
Nerdeyse yarısı o, ne ara 4
Ayrıca değil.
Gayet güzel kullanıyorum sıkıntısız hızlı bir şekilde, 2 GB RAM ve bu kadar oyun uygulamaya sahip olup bu kullanım olmaz neredeyse diye attım. Fark bu.
Son sürümü ve Lite değil Single Language. Birkaç oyun ve uygulamada var.
Değil.
2 cigolayt ile bir Xp kullanılır, zevke gelirsin.4 bölü 1'ini yiyor RAM'in. Havaya gerek yok. Ayrıca 2 GB RAM ile Windows kullanmak hata.
Yarısını ayrırır, o yarısının yarısı hizmetler diğer yarsıda diğer işlemler içindir siz hizmetler vs. kapatmışsınız gayet normal.
İsmi neydi?Kapattım 3 4 tanesini fakat hala 60'larda dolanıyordu bir program kullandım derdim geçti.
Büyük ihtimal MemReduct.İsmi neydi?
ReduceMemory yada 10 Debloater'de olabilir.Büyük ihtimal MemReduct.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.