P Psikopatizm Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 43 Çözümler 1 Yer istanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Merhaba. Laptopa dün gece format attım Windows 2004 sürümü. İlk başta GPU sıcaklığını performans bölümünde gördüm sanki ama şu anda göremiyorum. Cihazım 6700HQ işlemci GTX950M ekran kartı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. İyi akşamlar.
Merhaba. Laptopa dün gece format attım Windows 2004 sürümü. İlk başta GPU sıcaklığını performans bölümünde gördüm sanki ama şu anda göremiyorum. Cihazım 6700HQ işlemci GTX950M ekran kartı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. İyi akşamlar.
Çözüm P P Psikopatizm 19 Mayıs 2020 Yunus Emre Mollaoğlu dedi: Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını kaldırdım Windows'un kendi bulduğu NVIDIA Driver ile şimdi gösteriyor.
Yunus Emre Mollaoğlu dedi: Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını kaldırdım Windows'un kendi bulduğu NVIDIA Driver ile şimdi gösteriyor.
KadirCem Decapat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 19 18 Mayıs 2020 #2 TechPowerUp uygulamayı kullanın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.254 Çözümler 83 Yer Başkent 18 Mayıs 2020 #3 Sürücüyü sil, geri yükle. Bende düzeldi. Driver güncellenince yine gidiyor veya sürücüyü devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince yine kayboluyor. Artı 0 Eksi
Sürücüyü sil, geri yükle. Bende düzeldi. Driver güncellenince yine gidiyor veya sürücüyü devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince yine kayboluyor.
KS KS P Psikopatizm Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 43 Çözümler 1 Yer istanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 KadirCem dedi: TechPowerUp uygulamayı kullanın Genişletmek için tıkla... Normalde dışardan kullanıyorum. Sorun mu var noktasında sordum normalde ona ihtiyacım yok soruna sebebiyet vermesin yeterli Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
KadirCem dedi: TechPowerUp uygulamayı kullanın Genişletmek için tıkla... Normalde dışardan kullanıyorum. Sorun mu var noktasında sordum normalde ona ihtiyacım yok soruna sebebiyet vermesin yeterli
Yunus Emre Mollaoğlu Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 189 19 Mayıs 2020 #5 Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor. Artı 0 Eksi
Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor.
KS KS P Psikopatizm Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 43 Çözümler 1 Yer istanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #6 Yunus Emre Mollaoğlu dedi: Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını kaldırdım Windows'un kendi bulduğu NVIDIA Driver ile şimdi gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Yunus Emre Mollaoğlu dedi: Çalıştırdan DxDiag yazıp WDDM sürümüne bak 2.1 üstüyse desteklemesi lazım Bir yerden gördüm doğru mu bilmiyorum ama benimki 1.3 ve göstermiyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını kaldırdım Windows'un kendi bulduğu NVIDIA Driver ile şimdi gösteriyor.