Windows 10 - 2004 güncelleme sonrası yüksek CPU tüketimi

• Konuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.686

Z1rT

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar yaklaşık 1 saat kadar önce windwos 10 için gelen 2004 güncellemesini tamamladım lakin şöyle bir problem var ya da zamanla düzelir mi bilmiyorum ilk gözüme çarpan bu oldu. Microsoft Windows Search dizin oluşturucu diye bir hizmet CPU'yu yüksek tüketmeye başladı. Ek de gönderdim inceleyip dönüş yapar mısınız teşekkürler.

sorun.jpg

Bu sayfada anlatılan kısma giriş yapın ve Windows Search'ü kapatın. Sorununuz çözülecektir.
Yaptım teşekkür ederim. Başka sorunlar varmı diye birde biosa giriyim dedim girmez olaydım çıkmadım. Bios ekranı yarım ve mouse çalışmıyor aynı zamanda klavyede. reset atarak çıkabildim...

Selamlar yaklaşık 1 saat kadar önce windwos 10 için gelen 2004 güncellemesini tamamladım lakin şöyle bir problem var ya da zamanla düzelir mi bilmiyorum ilk gözüme çarpan bu oldu. Microsoft Windows Search dizin oluşturucu diye bir hizmet CPU'yu yüksek tüketmeye başladı. Ek de gönderdim inceleyip dönüş yapar mısınız teşekkürler.

Eki Görüntüle 660143

Index işlemi bitince işlemci kullanımı normale dönecektir. Herhangi bir şey kapatmana gerek yok, aksine Windows Search gerekli bir servis.

Güncelleme sonrasında bios ekranım zaten daha önce çözürnülük sorunu vardı şimdi iyice bozuldu biosa girince ne klavye ne mouse hiçbiri çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı