Windows 10 2004 güncellemesi DirectX ile FPS artışı sağlar mı?

Hocam peki ekran kartı Driver'i da en son sürümde olmak zorunda mı? Bende 1080 Ti var. Şu an en son sürüme cektiğimde anlam veremediğim şekilde oyunlarda ani kasmalar oldu. 2 3 ay önceki sürüme geri döndüm sorun yoktu. Sadece bu dediginiz özelliği açsam yetmiyor mu?
451.67 sürümü zaten sorunlu ve NVIDIA yılda 1 kez olsun stabil bir sürücü çıkarırsa şükrediyoruz! Benim tavsiyem sürücüleri Aygıt Yöneticisi üzerinden güncellemek* ama 2004 sürümüyle bu özellikde çalışmaz hale geldi. Hatta şimdi bir başlık gördüm, korku içinde oraya gidiyorum...

* Neden bilmem, NVIDIA'nın kendi Setup'ından her kurulum yaptığımda sürekli bir performans kaybı yaşıyorum! Aygıt Yöneticisi'nde ise böyle bir sorun yok...

Windows'umu ne yazık ki 2004 sürümünü ne yükselttim. Ne yapmalıyız bu durumda. Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hatta ben şöyle bir şey arıycam. 1080 Ti hala cok güçlü bir kart. Ancak bariz bir şekilde fark ettim ki güncelleme aldıkca karta bir şeyler olmaya başladı. Oyunlarda ani takılmalar falan. Ben mesela 1080 Ti için şu ana kadar cıkmış en stabil en sorunsuz sürümü nasıl araştırabilirim? 1080 Ti kullanıcıları hangi sürümün stabil oldugunu öğrenebilirim bunu araştırmak istiyorum. Cünkü firmalar bariz bir şekilde cakallık yaparak ürün performansını düşürüyorlar. Aynı telefonlardaki gibi. Hatta Apple firması bile getirdiği güncelllemelerle telefonların performansını düşürüldüğünü kabul etti. Ve milyon dolarlık ceza yedi. Her müşterisinede para ceza ödemeyi kabul etmişti.

Windows'umu ne yazık ki 2004 sürümünü ne yükselttim. Ne yapmalıyız bu durumda. Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hatta ben şöyle bir şey arıycam. 1080 Ti hala cok güçlü bir kart. Ancak bariz bir şekilde fark ettim ki güncelleme aldıkca karta bir şeyler olmaya başladı. Oyunlarda ani takılmalar falan. Ben mesela 1080 Ti için şu ana kadar cıkmış en stabil en sorunsuz sürümü nasıl araştırabilirim? 1080 Ti kullanıcıları hangi sürümün stabil oldugunu öğrenebilirim bunu araştırmak istiyorum. Cünkü firmalar bariz bir şekilde cakallık yaparak ürün performansını düşürüyorlar. Aynı telefonlardaki gibi. Hatta Apple firması bile getirdiği güncelllemelerle telefonların performansını düşürüldüğünü kabul etti. Ve milyon dolarlık ceza yedi. Her müşterisinede para ceza ödemeyi kabul etmişti.

Bence konu açıp sormalısınız, daha faydalı olacaktır.

Hocam peki ekran kartı Driver'i da en son sürümde olmak zorunda mı? Bende 1080 Ti var. Şu an en son sürüme cektiğimde anlam veremediğim şekilde oyunlarda ani kasmalar oldu. 2 3 ay önceki sürüme geri döndüm sorun yoktu. Sadece bu dediginiz özelliği açsam yetmiyor mu?

Bu gelen özellik malesef en son sürücüler ile eklendi. Ben 451.67 kullandım 1 ay kadar herhangi bir takılma yaşamadım gayet akıcı bir şekilde gitti ama galiba bazı kişiler takılma yaşıyormuş o yüzden NVIDIA Hotfix yayınladı. 451.85 birçok kişinin takılma sorunlarını çözmüş bende buna geçtim aynı şekilde sorunsuz çalışıyor şu an. Aygıt yöneticisinden güncellemeyi önermem açıkçası.

Buradan indirebilirsiniz : GeForce Hotfix Driver Version 451.85 | NVIDIA

Bilgisayarda büyük ihtimal başka bir problem var 1080 kullanan kimsenin yavaşlamadan şikayet ettiğini görmedim. Her şey olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı