Windows 10 2004 güncellemesi hazırlanmıyor

Ayılar_Kralı

Hectopat
Merhabalar, Windows Update'den sürüm 2004 güncellemesi yaptım ve indirmeye başladı, ama %31'de durdurmak zorunda kaldım. Sonra tekrar güncelleştirmeleri denetle ve 2004 indir seçeneklerine tıkladım. Ama bu sefer hiç başlamadı. Hazırlanıyor %0'da kaldı. Birkaç saat bekledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama aynı sonuç. Nasıl düzeltebilirim? Üstelik 2004 sürümüne geçmeli miyim, yani hatalar falan geçmiştir çoğu diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetlerden Windows update ve windows modül yükleyicisini devre dışı bırakın. Daha sonra C: Windows/SoftwareDistribution içindeki herşeyi silin. Eğer içindekileri silmeyi engellerse hizmetlerler dediğim ayarları kontrol edin hem durdurun hem devre dışı bırakın temizleme işleminden sonra yeniden devreye alın.

Hizmetlerden Windows update ve windows modül yükleyicisini devre dışı bırakın. Daha sonra C: Windows/SoftwareDistribution içindeki herşeyi silin. Eğer içindekileri silmeyi engellerse hizmetlerler dediğim ayarları kontrol edin hem durdurun hem devre dışı bırakın temizleme işleminden sonra yeniden devreye alın.
Teşekkürler ama az önce düzeldi nedense. Galiba internet ile ilgili bir sorundu. Ayrıca %60 dan başladı. Sanırsam hazırlanıyor derken arkaplanda indirdi. Şu an sıkıntı yok. 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı