Windows 10 2004 güncellemesi sonrası R5 2600 sistem kasıyor

HakanKorkz

Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarımı Windows sürümünü güncelleştirmemiştim, uzun zamandır 1909 güncellemesi kullanıyordum, geçen gün Windows 10 2004 güncellemesi yapayım dedim sonrasında bilgisayarım bilgisayarım kullanamaz oldum. Boşta kullanım da bile sistemim kasmaya başladı, sesler kasıyor, mouse hareket ederken kasıyor, bilgisayarımı kullanamaz oldum. Lütfen eski sürüme geri dönmek istiyorum, dönemiyorum sistem sıfırlama yaptım, 1909 sürümüne de artık dönemiyorum. 1909 sürümüne dönüş nasıl yapabilirim? Yardım edin bana lütfen.

Sistemim:

İşlemci AMD Ryzen-5 2600.
Anakart Gigabyte B450M
RAM'ler 2x8 16 GB 3000MHz.

Eksik verdiğim bir bilgi varsa iletirseniz veririm hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 güncellemelerini kapatamadığımız sürece bilgisayar sürekli yavaşlamaya devam edecek. Services ve gpedit.mscden kapatmama rağmen bilgisayar yine bir şekilde arka planda otomatik güncellemeleri yapıyor. Sanırım tamamen kapatamıyoruz.

Windows 10 güncellemelerini kapatamadığımız sürece bilgisayar sürekli yavaşlamaya devam edecek. Services ve gpedit.mscden kapatmama rağmen bilgisayar yine bir şekilde arka planda otomatik güncellemeleri yapıyor. Sanırım tamamen kapatamıyoruz.
kapatmak istemiyorum ki ben güncelleme pc saldırılara açık bırakır..

SSD var mı?

Deneyin. CCLeaner yerine Wise Care 365 veya Wise Disk Cleaner kullanın.

Kapatmak istemiyorum ki ben güncelleme PC saldırılara açık bırakır.

Kapatmak istemiyorum ki ben güncelleme PC saldırılara açık bırakır.

Kapatıp kapatmak istemediğinizi sormadım ki ben. Son aldığınız güncellemelerle, bilgisayarınızın kasmaya başladığını söylemişsiniz. Ayrıca; güncelleme saldırılara niçin açık bıraksın ki? Bence hiç alakası yok. Stabil ve hızlı çalışması açısından komple kapalı olması çok daha iyi.

SSD var mı?

Deneyin. CCleaner yerine Wise Care 365 veya wise disk cleaner kullanın.

Sadece SSD kullanıyorum 480GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı