Windows 10 2004 güncellemesi sorunlu mu?

Geçtiğim için Allah belamı verdi herhalde. CS:GO'da gereksiz yere drop yiyorum, var değeri yüksek oluyor, FPS yerlerde, alt + Tab çok uzun sürüyor, masaüstünde bir takım problemler var. Geri döneceğim bu ne saçmalıktır, her zaman yaptıkları şey Microsoft'un. Asıl soruma geçeyim: 2004 güncellemesinden sonra oldu bu olanlar, gerçekten 2004 güncellemesi sorunlu mu? Bir de, eski sürüme nasıl döneceğim, dönmek uzun sürer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de sorunlu kardeşim. Hatta forumda bununla ilgili konu açtım Recep Baltaş dahil çok kişiden linç yedim. 1909 veya eskilerine geçmeni öneririm çünkü bendede aynı performans sorunları oldu şimdi 1909'a geçtim.

"Kurtarma" kısmında eski sürüme dön seçeneği olması lazım temiz kurulum yapmadıysanız.
Tabiki de sorunlu kardeşim. Hatta forumda bununla ilgili konu açtım Recep Baltaş dahil çok kişiden linç yedim. 1909 veya eskilerine geçmeni öneririm çünkü bendede aynı performans sorunları oldu şimdi 1909'a geçtim.
Güncel kalmak iyidir diyorlar ama her zaman öyle değil maalesef.

Linç yemen normal. Sonuçta babaları yapmış windows 10'u

1 El yoldaş girdim sorun yok, sadece ara sıra drop yiyorum ama bu hep ilk girdiğim zaman oluyor nedense. 1 El yoldaş macının sonunda var değeri pek yükselmedi, ama ölüm maçında ara sıra 5ms olduğu bile oluyor. Anlamadığım bilgiayar neden ilk ellerde ufak çaplı anlık drop girdiriyor ? Arap atı gibi sonradan açılıyor mübarek.
Temiz kurulumla geçtim ve sıkıntısı yok bende. Temiz kurulum ile geçmeyi deneyin. Windows Update sıkıntı yaratabiliyor.
Keşke temiz kurulumla geçsem. Sea Of Thieves, GTA5, Fortnite, FC5, FC4 300 GB falan ediyor herhalde, daha fazla olabilir çünkü birsürü oyunum var. :(

Temiz kurulumla geçtim ve sıkıntısı yok bende. Temiz kurulum ile geçmeyi deneyin. Windows Update sıkıntı yaratabiliyor.
Bende temiz kurulumla geçmiştim. Bence sorun yaşayanlar biraz beklemeli geçmemeli.
1 El yoldaş girdim sorun yok, sadece ara sıra drop yiyorum ama bu hep ilk girdiğim zaman oluyor nedense. 1 El yoldaş macının sonunda var değeri pek yükselmedi, ama ölüm maçında ara sıra 5ms olduğu bile oluyor. Anlamadığım bilgiayar neden ilk ellerde ufak çaplı anlık drop girdiriyor ? Arap atı gibi sonradan açılıyor mübarek.

Keşke temiz kurulumla geçsem. Sea Of Thieves, GTA5, Fortnite, FC5, FC4 300 GB falan ediyor herhalde, daha fazla olabilir çünkü birsürü oyunum var. :(
Temiz kurulumla birşey farketmediğini düşünüyorum ben. Çünkü ben de temiz kurulumla geçmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı