Eskiden beri konum Amerika yapıp ingilizce dil pakedi yüklendiğinde ingilizce olarak kullanılabiliyorsunuz.Evet bugün Windows 10 2004 güncellemesi yaptım ve cortana geldiğini fark ettim fakat cortanayı alçtığımda bir sorun ile karşılaştım: Türkçe dil desteklenmiyor. Bu sorunun çözümü var mı? Cortanayı Türkçe windowta İngilizce kullanabilir miyim?
Eskiden beri konum Amerika yapıp İngilizce dil pakedi yüklendiğinde İngilizce olarak kullanılabiliyorsunuz.
Siz bilirsiniz, ben direk olarak ingilizce kullanıyorum işletim sistemini böyle sorunlarım yokŞu an yapsam olur mu sizce? Deneyeyim mi?
Biz fakiriz çünkü bize getirmiyorlar...Türkçe yok![]()
Evet bugün Windows 10 2004 güncellemesi yaptım ve cortana geldiğini fark ettim fakat cortanayı alçtığımda bir sorun ile karşılaştım: Türkçe dil desteklenmiyor. Bu sorunun çözümü var mı? Cortanayı Türkçe windowta İngilizce kullanabilir miyim?
Siz bilirsiniz, ben direk olarak ingilizce kullanıyorum işletim sistemini böyle sorunlarım yok
Biz fakiriz çünkü bize getirmiyorlar...![]()
Herkese geldi mi bu 2004 sürümü?
Resmi olarak yayınlandı.Herkese geldi mi bu 2004 sürümü?
Kullandığımı kim söyledi kiEvet dili İngilizce yapınca Cortana açıldı ama öyle ahım şahım birşey yok şuan. Gerek yokmuş yani.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.