Windows 10 2004 ile disk kullanımı düzelmiş midir?

Revivmeooi

Hectopat
Windows 10 1909 güncellemesi ile disk kullanımı arttı. 2004 güncellemesi ile azalacak diyorlardı azaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 ile daha iyi bir optimizasyon sağladıklarını gördüm. 2004 sürümü yayınlandığından beri kullandım ve disk kullanımı konusunda göze batan bir sorun ile karşılaşmadım ama sizin de sorunlarla karşılaşmayacağınız anlamına gelmez. Sistemden sisteme göre farklılıklar gösterebilir. 1909'a göre daha başarılı bir sürüm olduğunu düşünüyorum. 2004'e geçmenizi tavsiye ederim.

Disk kullanımındaki iyileşmenin Windows Search hizmetiyle alakalı olduğunu okumuştum. Başlat > ara kısmına çok bağımlı değilseniz bu hizmeti bir süreliğine devre dışı bırakıp performansa ne etkisi olacağını kontrol edebilirsiniz.

Denemiştim küçük bir artisi oluyor fakat geçici. PC'yi kapatip actigimda tekrar calismaya baslamisti. Kesin cozum degil

Denemiştim küçük bir artisi oluyor
Küçük olması konusunda diyecek bir şeyim yok, başka alanlarda da iyileştirmeler yapılmış olabilir. Fakat geçici bir çözüm değil. Başlangıçta açılmaması için hizmeti durdurduktan sonra açılış seçeneklerinden otomatik yerine devre dışı olarak seçmeniz gerekiyor

Disk kullanımın da hiçbir sorun yok Windows 10 1909'da da yoktu 2004'de yok bilgisayara, format attıktan sonra birkaç ayar yapıp kullanmalısın Windows Search durdurup devre dışı bırakma bağlı kullanıcı deneyelim ve telemetri falan disk kullanımı normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı