Windows 10 2004 ile sorun yaşadınız mı?

Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz?

• October 2018 Update (sürüm 1809)

Oy: 0 0,0%
  • Anniversary Update/Creators Update (sürüm 1607/1703)

• November Update (sürüm 1511)

• İlk sürüm (1507, yapı 10240)

• Oy verenlerin toplamı
    56
İlk kurduğumda AMD Radeon R9 M265X kaynaklı bilgisayar donmuştu. Yeniden başlattığımda klavye, dokunmatik fare, HDD sensörleri, Intel HD Graphics ve aklıma gelmeyen birçok sürücü silinmişti. M265X sürücüsünü kaldırıp bunun dışında silinen sürücüleri yeniden kurana kadar canım çıkmıştı.

Onun dışında herhangi bir sorun yaşamıyorum.
1903'e güncelleyemiyordun ve 1809 kullanıyordun en son, en azından 2004'e geçebilmişsin :)

1903'e güncelleyemiyordun ve 1809 kullanıyordun en son, en azından 2004'e geçebilmişsin :)
Son bir kere daha güncellemeyi denedim ve yine başarısız oldu. Kısa bir süre sonra bilgisayarı fazla kurcalayınca bazı ayarları bozuldu, format attım. Şu anda gayet iyi gidiyor. :)

İki bilgisayara kurdum. Biri güncelleme, biri sıfır kurulum. Sıfır kurulum olanda UEFI logosu kurulum sırasında biraz karıştı ama artık bir sorun yok. Güncellenende hiç sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ben şu anda 20H2 Insider Preview sürümünü kullanıyorum. Beta Channel'a katılıp yükledim. Dev Channel'ı sık sık güncellendiği ve stabilitesi daha düşük olduğu için tercih etmedim.
20H2 ile birlikte sonunda Edge Chromium tarayıcısı Windows'a entegre edildi. Ben de hiç tarayıcı kurmadım, sadece 20H2'yi yükledim ve Edge Chromium geldi.
Ancak 2004 de yeni çıktı, o yüzden illaki sorun yaşayanlar oluyor. 1709 ilk çıktığında da aynısı olmuştu. Aynısı 1803 ve 1809 için de geçerliydi, hatta 1809'u geri çekmişlerdi ve sonra tekrar piyasaya sürmüşlerdi.
Son bir kere daha güncellemeyi denedim ve yine başarısız oldu. Kısa bir süre sonra bilgisayarı fazla kurcalayınca bazı ayarları bozuldu, format attım. Şu anda gayet iyi gidiyor. :)
En iyisini yapmışsınız :)

Size düşmemiş olabilir. "Hemen güncelleştirin" düğmesiyle kurmayı deneyin:
Evet hocam güncelleştirmeler kısmına baktığımda indir butonunu gördüm ve indirme gerçekleşti. Fakat sistem yeniden başladıktan sonraki kurulum aşırı uzun sürdü. Bu normal mi? Sistem SSD'ye kurulu.

Fakat sistem yeniden başladıktan sonraki kurulum aşırı uzun sürdü. Bu normal mi? Sistem SSD'ye kurulu.
Maalesef güncelleştirme yapmak uzun sürüyor. Bu yüzden sıfırdan kurulumla yapıyorum yükseltmeleri. Sadece sürüm 1511'den 1607'ye geçmek için yükseltme yapmıştım ve inanılmaz uzun sürmüştü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı