Windows 10 2004 sürümü ile ilgili sorun yaşadınız mı?

Hayır, herhangi bir sorun yaşamadım.

ShutUp 10 yazılımı ile veri toplayan hizmetleri vb. kapattığımdan, ağ simgesi sorunlu gözüküyordu. Uygulaması üzerinden ayarları varsayılana getirdim ve çözüldü. Dün 2004 sürümü için yeni versiyonu yayınlanmıştı. Onu tekrar yükleyip, ayarlamaları yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.
Yani tamamen kendi kullandığım bir yazılımdan dolayı sorun yaşadım.

Ben hiçbir sorun yaşamadım fakat Microsoft tarafından doğrulanmış bazı sorunlar mevcut. Örneğin, NVIDIA'nın eski Tesla mimarili ekran kartlarında (GeForce 8xxx, 9xxx, 2xx, 3xx) mavi ekran sorunu yaşandığını söylüyor Microsoft. Çünkü bu kartlar en fazla 342.01 sürücüsünü kullanabiliyor fakat 2004 sürümünün sorunsuz çalışması için en az 358.00 gerekiyor. Onun dışında birkaç sorun daha listelenmiş. Fakat ben Şubat'tan beri sorunsuz kullanıyorum. Bakalım, Insider Fast Ring deneyimim nasıl olacak, yükseltmeden sonra format atıp deneyerek göreceğim. :)
Ama eski bir sisteminiz varsa geçmeyin. Yeni bir sisteminiz varsa önce geçip bir deneyin, çok ciddi sorunlar yaşarsanız eski sürüme geri dönün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı