- Makaleler
- 25
Hayır, herhangi bir sorun yaşamadım.
ShutUp 10 yazılımı ile veri toplayan hizmetleri vb. kapattığımdan, ağ simgesi sorunlu gözüküyordu. Uygulaması üzerinden ayarları varsayılana getirdim ve çözüldü. Dün 2004 sürümü için yeni versiyonu yayınlanmıştı. Onu tekrar yükleyip, ayarlamaları yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.
www.oo-software.com
www.technopat.net
Yani tamamen kendi kullandığım bir yazılımdan dolayı sorun yaşadım.
ShutUp 10 yazılımı ile veri toplayan hizmetleri vb. kapattığımdan, ağ simgesi sorunlu gözüküyordu. Uygulaması üzerinden ayarları varsayılana getirdim ve çözüldü. Dün 2004 sürümü için yeni versiyonu yayınlanmıştı. Onu tekrar yükleyip, ayarlamaları yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.
O&O ShutUp10++ - O&O Software GmbH
O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →

Rehber: O&O ShutUp10 (OOSU10) Ayarları
Windowsta belli ayarları yapmanıza olanacak sağlayan O&O ShutUp10 ayarlarından bahsedeceğim. Bilgisi olmayan arkadaşların bu tür bir kaynağa ihtiyaçları olduğunu düşünürek bunu hazıtlıyorum. Şimdi sıra sıra Kategori kategori ayarlardan bahsedelim. PRIVACY (Gizlilik) 1) Sharing of handwriting...