Windows 10 2004 mavi ekran hatası

benoitcheyrou

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

B450M S2H.
Ryzen 3200G.
16 GB 3000 MHz.
120 GB SSD.
1 TB HDD.
FSP 500W 80+

Sıfır sisteme BIOS güncelleyip Microsoft'un sitesinden Windows 10 2004 Home kurdum ve sürücüleri Gigabyte'nin ve AMD'nin official sitesinden yükledim. Sistemi aldığımdan beri mavi ekran problemleri bitmiyor. Memtest86 yazılımının son sürümüyle RAM'lerimi test ettim 0 error çıktı. Aynı şekilde Microsoft'un bellek tanılama yazılımıyla denedim onda da sıkıntı çıkmadı. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Vanguard'ı kaldırın.

SSD'ye HD Tune Pro ile hata, HD Sentinel ile de sağlık testi yapın. Ve modelini belirtin.

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Vanguard'ı kaldırın.

SSD'ye HD Tune Pro ile hata, HD Sentinel ile de sağlık testi yapın. Ve modelini belirtin.
SSD Hikvision C100 SSD. Sağlık %100 bad sector health test yaptım hiçbir sıkıntı yok. Okuma yazma ve IOPS değerleri olması gerektiği gibi.

Ekran kartım APU daha önce 2 kere daha format atıp güncel sürücüyü yükledim problem aynıydı bu arada bilgisini vereyim yine de.

SSD Hikvision C100 SSD. Sağlık %100 bad sector health test yaptım hiçbir sıkıntı yok. Okuma yazma ve IOPS değerleri olması gerektiği gibi.

Ekran kartım APU daha önce 2 kere daha format atıp güncel sürücüyü yükledim problem aynıydı bu arada bilgisini vereyim yine de.
Güncel sürücü yerine WHQL sürüm yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00