Sıfır sisteme BIOS güncelleyip Microsoft'un sitesinden Windows 10 2004 Home kurdum ve sürücüleri Gigabyte'nin ve AMD'nin official sitesinden yükledim. Sistemi aldığımdan beri mavi ekran problemleri bitmiyor. Memtest86 yazılımının son sürümüyle RAM'lerimi test ettim 0 error çıktı. Aynı şekilde Microsoft'un bellek tanılama yazılımıyla denedim onda da sıkıntı çıkmadı. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Arkadaşlar kusura bakmayın yoğun iş temposunda mesai yaptığımdan bilgisayarın başına geçmek için çok az vakit bulabiliyorum. Hatta bazen açık bırakıp işe gidiyorum o sırada bile mavi ekran geliyor. Yeni döküm dosyalarını paylaşıyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.