"Sistemim imzada." gibi şeyler yasak. Sisteminizi direkt yazmalısınız. Anladığım kadarıyla kuralları okumamışsınız. Uyarı almamak için lütfen okuyun. Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal
"Sistemim imzada." gibi şeyler yasak. Sisteminizi direkt yazmalısınız. Anladığım kadarıyla kuralları okumamışsınız. Uyarı almamak için lütfen okuyun. Technopat Sosyal Kuralları - Technopat Sosyal
Açacağım konuya veya cevaplara bağlı olarak kuralları okuyorum. Mesela bir site önereceğim zaman yasak mı diye kontrol ederim. İlk başta hepsini okumak bana mantıklı gelmiyor. Çünkü fazla madde var ve unutuyorum. Genel olarak üslup ve yazılarımın düzgünlüğüne dikkat ediyorum. Teşekkür etmek yerine beğeniyorum gibi sabit kuralların farkındayım. Kurallar gereklidir ve dişlinin düzgün dönmesini sağlar. Ama imza konusunu anlayamadım. Sistemimde değişiklik yaparsam zaten imzamı da değiştiririm ve sırf tek tek yazmamak için imzada tüm özellikleri belirtmek mantıklı değil mi?
@Reggae Shark 35 Bunun temel sebebi mobilden giren kullanıcılar imzaları göremiyor. Ayrıca imza değişken. Sistemler sonradan silinebilir. 2 yıl sonra aynı sorunu yaşayıp çözmek isteyen biri çözemez mesela.