Windows 10 2004 sürümü gelmedi

Rulingthehun

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Desktop
RTX 4070 & R7 9800X3D
Macbook Pro 2023
M2 Pro 12 CPU - 19 GPU
Meslek
Öğrenci
winver.jpg

Windows update.jpg

Orijinal lisanslı Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows Update üzerinden 2004 sürümü hala bilgisayara gelmedi, sorun ne olabilir? Temiz kurulumla geçmek istemiyorum, denemek için yükleyeceğim. Şu an 144Hz monitörle 150 FPS'e kilitli oyun oynuyorum fakat yakın zamanda monitörü değiştireceğim, unlimited alabileceğim en iyi FPS'i almam gerekecek. Monitör değiştiğinde revios yüklemeyi düşünüyorum. Revios - 2004 s1.0 sürümü dün yayınlandı, kullananlar var mı?

ReviOS.jpg

S1.0 tam uyumlu. Microsoft Store'da kullandığım uygulamalar olduğu için onu yükleyeceğim, u1.0'la arasında çok performans farkı olur mu?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 590727

Eki Görüntüle 590726

Orijinal lisanslı Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows Update üzerinden 2004 sürümü hala bilgisayara gelmedi, sorun ne olabilir? Temiz kurulumla geçmek istemiyorum, denemek için yükleyeceğim. Şu an 144Hz monitörle 150 FPS'e kilitli oyun oynuyorum fakat yakın zamanda monitörü değiştireceğim, unlimited alabileceğim en iyi FPS'i almam gerekecek. Monitör değiştiğinde revios yüklemeyi düşünüyorum. Revios - 2004 s1.0 sürümü dün yayınlandı, kullanalar var mı?

Eki Görüntüle 590740

S1.0 tam uyumlu. Microsoft Store'da kullandığım uygulamalar olduğu için onu yükleyeceğim, u1.0'la arasında çok performans farkı olur mu?

Modlu Windows kurmayın dualbootta yapmayın içine keylogger injecte ediyor denedim :D bekleyin her PC'ye yavaş yavaş bana ilk çıktğından 2 gün sorna geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı