Windows 10 2004 sürümü ile ilgili sorun yaşadınız mı?

Windows 10 son sürümünü indirdim ama daha kurma fırsatım olmadı. Performans olarak bir sorun yaşayan var mı?
Herhangi bir sorun yaşamadım ama sorun yaşayanlar var ve de Microsoft da söyledi zaten sorunların olduğunu o yüzden bence biraz bekle.
Bende sorun olmadı ama sende de olmayacağı anlamına gelmez sistemden sisteme değişiyor maalesef. Windows Update'ye gelmesini bekleyiniz.

Herkeste sorun yok fakat bazıları için çok sıkıntılı bir sürüm. Bende tarayıcılar yavaşladı ve oyunda düşük fps almaya başlamıştım, oyun modunu kapatınca azaldı fakat önceki sürüme göre bilgisayarım yine de yavaş çalışıyor. Sistem geri dönüş noktasından eğer 2004 yavaşsa geri döndürürsün.

Sistemimi aşağıdan görebilirsiniz çok iyi değil ama Rainbow Six'i Low'da 85 FPS ile oynarken BF3'de 45 FPS zor alıyordum Low'da. Yani kısacası bence hala tam kullanıma hazır değil. Zaten Microsoft'da bunu belirtti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı