Windows 10 2004 sürümü nasıldır?

UniqueCopy

Hectopat
2004 sürümü nasıl? Sıkıntılı diyorlardı. Düzeldiyse temiz kurulum yapacağım zaten. Bari o sürüme göre yapayım. Zaten bazı oyunlarda çok yüksek CPU kullanımı olduğu için temiz kurulum yapmak istiyorum. Stabilse bu sürüme geçmeyi düşünüyorum.

Ben sorun yaşadım 2004 güncellemesini yükledim ve PC aniden kapanıp yeniden başlatılıyordu format atıp 1909'a geçtim. Bir de PC açılırken ekranda alt tire çıkıyordu.

2 aydan uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok ve gayet ideal. CPU ve GPU bilgilerini de göstermesi güzel ayrıntı. Yine de uyumluluk ve bazı özel gereksinimler için 1903-1909 daha uygun.

Son düzenleme:
Windows'un bir güncellemesi sonrası oyunda 30-40 fps düşük aldığımdan beri windows update'yi kapatıyorum , 1909 da kaldım. birkaç haftada bir erteleyip duruyorum. %100 kesin ciddi bir stabil sürüm gelene kadar by by update. Hatta demin 3 gün kalmıştı otomatik güncelleştirmeye . Tıklanmıyordu erteleme seçenğine hemen başlatıp tekrar 1 ay erteledim. Kafa rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı