Windows 10 2004 Sürümüne Geçilmeli Mi?

İstediğim buydu teşekkürler. Böylelikle yükseltme yapılabiliyor.
İlk izlenimleriniz neler biraz kullandıktan sonra paylaşabilir misiniz? Sistem performansı, oyun performansı vs.
Daha yükseltmeyi yapmadım çünkü eğer sorun çıkarsa eski sürüme dönmek sorun olur.
Eğer eski sürüme dönmek çok zor değilse o zaman yükseltebilirim.

Daha yükseltmeyi yapmadım çünkü eğer sorun çıkarsa eski sürüme dönmek sorun olur.
Eğer eski sürüme dönmek çok zor değilse o zaman yükseltebilirim.
Yükseltme yaparsanız bir önceki sürümün yedeği Windows.old klasörüne yedekleniyor. Memnun kalmazsanız o klasör sayesinde dönüş yapabiliyorsunuz.

1582140634354.png

ISO hazırlıyorum şu an.

Güncelleme bir süredir son aşamada takıldı.
20200219_231216.jpg
Ekleme: Tam da yazarken kurulum bitti 🤣
15821434265804637204593792711973.jpg

İlk izlenimlerim gayet olumlu. Minecraft oynuyorum ben sadece ve Minecraft'ta hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca Winamp gibi programlar da sorunsuz çalışıyor.
Cortana'yı kurdum fakat Microsoft hesabımın doğum tarihini değiştirmem gerekti. Normalde 2003 olarak giriliydi fakat Cortana kabul etmediği için 2000 yaptım :D
Gördüğüm tek sorun, paint.net programının normalden biraz daha yavaş açılması gibi görünüyor. Ancak güncelleme yapmıyordum hiç, şimdi güncelliyorum. Bakalım sonuç ne olacak.
paint.net'i güncelledim ve düzeldi. Sistem gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı