Ben şu an LTSC sürümünü kullanıyorum. Acaba 2015 LTSB kullansam LTSB 2016 ve LTSC'den daha mı çok FPS görürüm?
32 Bit bunlar ama ve ben 8C1 7'den az FPS aldım![]()
Nasıl yapılır bilmiyorum.64 Bit yapabilirsin bunları.
Nasıl yapılır bilmiyorum.
Al sana 64 Bit'lik Windows 2015 LTSB ISO dosyası.
Sağ ol da bir şey desem nedenini söyler misin? Ben Windows 8.1 ve 7'de daha çok FPS alıyorum. CraftRise oyununda 7'de 200 250 alırken ve 8.1'de 300 FPS alırken 10'da 100 zor alınıyor. Neden?
Windows 2015 LTSB FPS beğenmediysen onun dışında hizmetlerde bir sürü senin kullanmadığın ama hâlâ çalıştığı gereksiz hizmetlerde var onların hepsini kapat Windows ayarlarına gel gizlilik ayarlarından mikrofon arka planda çalışan uygulamalar ne varsa kapat onların hepsini FPS varkı bayağı yaratacktır ve de BIOS'unu güncel tut BIOS'tan FPS arttırmada var.
@AJFA hocam hangisini indirmeliyim? 64 bit bilgisayarım.Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.tb.rg-adguard.net
Eki Görüntüle 1005369
Hocam 2015 LTSB mi kuracaksınız yoksa 2016 LTSB mi?@AJFA hocam hangisini indirmeliyim? 64 bit bilgisayarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.