Çözüldü Windows 10 2015/2016 LTSB ISO dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben şu an LTSC sürümünü kullanıyorum. Acaba 2015 LTSB kullansam LTSB 2016 ve LTSC'den daha mı çok FPS görürüm?

32 Bit bunlar ama ve ben 8.1 ve 7'den az FPS aldım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ ol da bir şey desem nedenini söyler misin? Ben Windows 8.1 ve 7'de daha çok FPS alıyorum. CraftRise oyununda 7'de 200 250 alırken ve 8.1'de 300 FPS alırken 10'da 100 zor alınıyor. Neden?

Windows 2015 LTSB FPS beğenmediysen onun dışında hizmetlerde bir sürü senin kullanmadığın ama hâlâ çalıştığı gereksiz hizmetlerde var onların hepsini kapat Windows ayarlarına gel gizlilik ayarlarından mikrofon arka planda çalışan uygulamalar ne varsa kapat onların hepsini FPS varkı bayağı yaratacktır ve de BIOS'unu güncel tut BIOS'tan FPS arttırmada var

Windows 2015 LTSB FPS beğenmediysen onun dışında hizmetlerde bir sürü senin kullanmadığın ama hâlâ çalıştığı gereksiz hizmetlerde var onların hepsini kapat Windows ayarlarına gel gizlilik ayarlarından mikrofon arka planda çalışan uygulamalar ne varsa kapat onların hepsini FPS varkı bayağı yaratacktır ve de BIOS'unu güncel tut BIOS'tan FPS arttırmada var.

Merhaba kurarken enteprise 2015 key istiyor. O adımı nasıl geçebilirim? Forumlarda bulduğum keyler işe yaramadı.

@swa Kurarken atlayabilirsin. Windows Enterprise sürümleri kurumsallara yöneliktir, ev kullanıcılarına yönelik değil. Anahtar bulmak farklı; altyapı farklı olduğundan Pro, Education, Home ve Home Single Language anahtarları çalışmaz. Ürün anahtarı bulsanız bile aşırı pahalı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı