Sağ ol da bir şey desem nedenini söyler misin? Ben Windows 8.1 ve 7'de daha çok FPS alıyorum. CraftRise oyununda 7'de 200 250 alırken ve 8.1'de 300 FPS alırken 10'da 100 zor alınıyor. Neden?
Sağ ol da bir şey desem nedenini söyler misin? Ben Windows 8.1 ve 7'de daha çok FPS alıyorum. CraftRise oyununda 7'de 200 250 alırken ve 8.1'de 300 FPS alırken 10'da 100 zor alınıyor. Neden?
Windows 2015 LTSB FPS beğenmediysen onun dışında hizmetlerde bir sürü senin kullanmadığın ama hâlâ çalıştığı gereksiz hizmetlerde var onların hepsini kapat Windows ayarlarına gel gizlilik ayarlarından mikrofon arka planda çalışan uygulamalar ne varsa kapat onların hepsini FPS varkı bayağı yaratacktır ve de BIOS'unu güncel tut BIOS'tan FPS arttırmada var
Windows 2015 LTSB FPS beğenmediysen onun dışında hizmetlerde bir sürü senin kullanmadığın ama hâlâ çalıştığı gereksiz hizmetlerde var onların hepsini kapat Windows ayarlarına gel gizlilik ayarlarından mikrofon arka planda çalışan uygulamalar ne varsa kapat onların hepsini FPS varkı bayağı yaratacktır ve de BIOS'unu güncel tut BIOS'tan FPS arttırmada var.
@swa Kurarken atlayabilirsin. Windows Enterprise sürümleri kurumsallara yöneliktir, ev kullanıcılarına yönelik değil. Anahtar bulmak farklı; altyapı farklı olduğundan Pro, Education, Home ve Home Single Language anahtarları çalışmaz. Ürün anahtarı bulsanız bile aşırı pahalı olacaktır.
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.