Windows 10 2015 LTSC'de Steam açılır mı?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 474

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Bilgisayarım kötü olduğu için Windows 10 2015 LTSC indirmek istiyorum. Riot Client ve Steam açar mı? Son olarak sizce 2019 LTSC mi 2015 LTSC mi yüklemeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Kesinlikle ikisini de kullanmayın. Güvenlik yamaları uygulanmamış güncel olmayan bir Windows sürümü kullanmak her zaman için bir risk demektir. Son yama tarihinden sonra yayılmış olan herhangi bir tehdide karşı savunmasızsınız demek anlamına gelir. Hesaplarınız çalınabilir, bilgisayarınız bir bot haline getirilebilir.

Kesinlikle ikisini de kullanmayın. Güvenlik yamaları uygulanmamış güncel olmayan bir Windows sürümü kullanmak her zaman için bir risk demektir. Son yama tarihinden sonra yayılmış olan herhangi bir tehdide karşı savunmasızsınız demek anlamına gelir. Hesaplarınız çalınabilir, bilgisayarınız bir bot haline getirilebilir.
O zaman hangi işletim sistemini öneriyorsunuz?

Sistem özellikleriniz nedir?
Intel Celeron N4020
4 GB Ram
UHD Graphics 600

Aslında Linux kurabilirim ancak günlük hayatta ufak tefek oyunlar oynayan birisiyim. Fakat Linux'a da karşı değilim. Tavsiyeniz varsa bekliyorum.

O zaman hangi işletim sistemini öneriyorsunuz?

Güncel en son sürüm yaygın kullanılan herhangi bir işletim sistemi. Linux, macOS, Windows 10, 11 fark etmez 2024 yılı içierisinde güncelleme almış güvenlik yamaları tamamlanmış son sürüm bir sistem kullanın. Güncel bir kurulum imajı bulamasanız dahi sonradan bütün güvenlik yamalarının uygulanması ve en son sürüme yükseltilmesi gerekli. Kurulum imajınız 2015 ya da 2019 olması çok büyük problem değil sadece sonradan güncellemeler için daha uzun vakit harcamanız gerekir.

Intel Celeron n4020.
4 GB RAM.
UHD Graphics 600.

Aslında Linux kurabilirim ancak günlük hayatta ufak tefek oyunlar oynayan birisiyim. Fakat Linux'a da karşı değilim. Tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Linux'ta Steam çalışıyor. Riot Games'in oyunları Linux'ta desteklenmemektedir. Ama Wine veya proton gibi bu yöntemler oyunları Linux'ta çalıştırmayı mümkün kırıyor. Ancak her zaman garantili bir çözüm değildir ve oyun deneyiminde sorunlar ortaya çıkabilir.

Linux'ta Steam çalışıyor. Riot Games'in oyunları Linux'ta desteklenmemektedir. Ama Wine veya proton gibi bu yöntemler oyunları Linux'ta çalıştırmayı mümkün kırıyor. Ancak her zaman garantili bir çözüm değildir ve oyun deneyiminde sorunlar ortaya çıkabilir.
Tamam. Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı