Etikenlenmişim herhalde ama nick görünmüyor, önemli değil. 2016 LTSB'de başka dillerde sorun var mı bilmiyorum ama Türkçe dil sorunu yok. Formatı atınca İngilizce geliyor ama dil ayarlarından Türkçe için gerekli kurulum yapılınca Türkçe oluyor. Dil ayarlarındaki kısım biraz tuhaf format attığım zamanki görüntü ile şimdiki görüntü aynı değil o yüzden tam net yol gösteremiyorum belki ufak tefek buglar vardır.
Formattan sonra dil kurulumu için 3-5 dakika beklemek gerekiyor kendini anca toparlıyor sistem.
Sonra Türkçeyi seçip en baştaki seçenekten ilerleniyor önünüze gelen paketi kurmanıza gerek yok ilk baştaki kurulacak. Ama dediğim gibi şu anki klavye ayarı falan çıkıyor orası biraz garip ama kafanız karışırsa paketi kurmadan konu açarsınız yardımcı olmaya çalışırım.
Intel sistemde hem meltdown hem de spectre açıkları mevcut olduğundan ben CS 1.6 21H2 varken FPS 55'lerde geziyordu ve tıkıla takıla hareket ediliyordu. İşlemci odaklı uygulamalarda performans farkı ortaya çıkıyor(güncellemeler kurulunca işlemci performansı 21H2 gibi oluyor hiç güncelleme kurmuyorum). LFS oyununda da HD3650 ekran kartı ile 5 FPS falan fark gördüm W7'den de daha iyi bence.
Boşta RAM kullanımı olarak en düşük 698 falan görmüştüm galiba genelde 800-850 bantlarında oluyor. Defender control ile defender hep kapalı duruyor, search ve uptade ise hizmetlerden kapalı.