Size daha farkli bir bakis acisi sunayim, Windows 11 son teknoloji ve son driver guncellemeleri ile bence daha iyi calisiyor. Asil soylemek istedigim konu DX12 SSD'lerde oyunlarin daha iyi calistigi performans verdigi bir konu vardi, bu teknolojinin tam bilmemek ile beraber yalnizca Windows 11'de oldugunu duymustum. Bunun ne kadar dogru oldugunu bilemeyecegim.
Windows 10 LTSC 2021 illaki daha iyidir ama bunun plasebo oldugunu dusunuyorum ve bence en fazla FPS farki yaratsa yaratsa maksimum 10-15 FPS olacaktir (sizin sisteminize bakaraktan bu yorumu yaptim)
Input lagi ve stutter sorunlari icin W11 çözümü olarak ameliorated. IO sitesinden AME Wizard kullanarak ya adamlarin kendi W11 Playbook'unu ya AtlasOS'ya da ReviOS playbooklarini kullanabilirsiniz tamamen guvenilirdir. Orijinal ISO ile format atarak hazir PC uzerinde oyun/performans gerektiren ayarlari otomatik olarak sizin yerinize ayarliyor.
Eger ki bilinci tuketici iseniz Defender, SmartScreen vb. gereksiz bir ton Windows hizmetleri ve telemetrilerinden kurtulun. Tamamen hafifletilmis trimlenmis bir Windows deneyimi size asla sorun yaratmaz. Custom ISO kullanmayin, kendiniz yapin.
Not: Bu arada illaki ben Windows 10 LTSC 2021'de karar kildim derseniz kullanmaniz gereken (eger isterseniz) playbook ReviOS'tur. Bu surum yalnizca ReviOS'da destekleniyor.