Windows 10 2025 yılında hala kullanılır mı?

Supermenokan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12Th Gen İ5 12400-RTX 3060Tİ VENTUS 2X OC- KİNSGTON FURY BEAST 6000 MHZ
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Herkese selamlar, yıl olmuş 2025 ve şubat ayındayız ve Windows 11 kullanıyorum, 10'a geçsem mi diye düşünürken size sormak istiyorum, Windows 10 hala kullanılır mı sorunsuz performanslı bir şekilde ve nereye ne zamana kadar kullanılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, yıl olmuş 2025 ve şubat ayındayız ve Windows 11 kullanıyorum, 10'a geçsem mi diye düşünürken size sormak istiyorum, Windows 10 hala kullanılır mı sorunsuz performanslı bir şekilde ve nereye ne zamana kadar kullanılır?
14 ekime kadar Windows 10 sorunsuz performanslı şekilde kullanılabilir. Yerinde olsam Windows 10' a geçmezdim çünkü 8 ay sonra Windows, Windows 10'a desteğini çekecek.

Ekim'e kadar kullanılır mı tartışılır orası performansı iyi ya şu ana kadar bir sıkıntı görmedim bu zamana kadar eski PC'de de kullandım yeni PC'ye geçtim onda da hala sorunsuz kullanıyorum ama sanırım YKS sonrası geçeceğim gibi duruyor Windows 11'e optimizasyonu biraz düştü Windows 10'un son güncellemelerle özellikle Marvel's Spider-Man 2 oyununu referans alırsak yeni çıkmış bir oyun Windows 10'da 110 FPS oynarken 11'de testlerine baktım 130 FPS oynuyorlar mesela oyun için geçilir gibi ya hem yeni yapay zekası da iyi diyorlar ya YKS sonrası ya da bu hafta sonu geçeceğim gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı