Windows 10 2025'te bitiyor mu?

kitleer

Decapat
Makaleler
1
Microsoft yaşam dönüşünde Windows 10 Pro ve Home'un 2025'e kadar vakit vermiş. O vakitten sonra Windows 11 mi gelecek ya da Windows 10 tam sürümü mü gelecek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201107-143855_Edge.jpg
    Screenshot_20201107-143855_Edge.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_20201107-143855_Edge.jpg
    Screenshot_20201107-143855_Edge.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 137
Bir ihtimal olabilir ya da Windows 10 temelli başka versiyona geçilebilir ama kendileri Windows 10'dan sonra işletim sistemi yapmayıp sürekli üzerinde geliştirmeler yapacağız demişlerdi. Windows 10X var gerçi o bizi etkiliyor mu bilmiyorum ama belki onu bize uyumlu hale getirip sunarlar.

Bir ihtimal olabilir ya da Windows 10 temelli başka versiyona geçilebilir ama kendileri Windows 10'dan sonra işletim sistemi yapmayıp sürekli üzerinde geliştirmeler yapacağız demişlerdi. Windows 10X var gerçi o bizi etkiliyor mu bilmiyorum ama belki onu bize uyumlu hale getirip sunarlar.

Kurulumda Laptop'a mı yoksa tablete mi kurmak istersiniz diye soru sorar laptapta başlat sağ tarafta küçük olabilir tablette ise şu anki.
Windows 10X denemesi olabilir.

Bitsin artık. Sıkıldım ben.

Bende onun için yaşam dönüşünde baktım.

Kurulumda Laptop'a mı yoksa tablete mi kurmak istersiniz diye soru sorar laptapta başlat sağ tarafta küçük olabilir tablette ise şu anki.
Windows 10X denemesi olabilir.

Bende onun için yaşam dönüşünde baktım.

Aynen öyle ama Windows sıktı artık ne bilim 2025 tede farkı olmaz şu an denetim masasını kaldırmaya çalışıyorlar ama hala bir eski hava var Windows'ta.

Aynen öyle ama Windows sıktı artık ne bilim 2025 tede farkı olmaz şu an denetim masasını kaldırmaya çalışıyorlar ama hala bir eski hava var Windows'ta.

2025'te eski hava tamamen kalkabilir uwp uygulamaları öne çıkabilir mağaza uygulamaları artabilir dosya yöneticisi tamamen yeniden tasarlanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı