Çözüldü Windows 10 20H2 formattan sonra 1909 oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yaqiz

Hectopat
Merhaba. Ben dun gece bilgisayarima format attim. Format atmadan once Windows surumum 20H2 idi ancak su anda guncellestirmelerin hepsini yaptim. Ancak 1909'da. Sebebi nedir? Nasıl tekrardan 20H2 yapacagim?

Çözüm
Eski ISO dosyasıyla kurulum yapmışsınızdır. Güncellemelerin tamamını yaptığınıza emin misiniz? İsteğe bağlı güncelleştirmelerin altını kontrol edin. Eğer orada da yoksa güncel ISO dosyasını buradan indirip kurulum yapın.
Eski ISO dosyasıyla kurulum yapmışsınızdır. Güncellemelerin tamamını yaptığınıza emin misiniz? İsteğe bağlı güncelleştirmelerin altını kontrol edin. Eğer orada da yoksa güncel ISO dosyasını buradan indirip kurulum yapın.

Çözüm
Guncellestirmeleri 50 kere denetledim, guncelsiniz diyor. Indirieceğim attiginiz linkten ancak tekrardan format atmama gerek yok degil mi, sadece ındirieceğim? Daha yeni format attim.

Edit: @Bora Dere attigin linkteki format atmadan olan kısmı simdi gordum. İkinize de teşekkür ediyorum.

Sayin @Bora Dere, Windows 10 guncelleme yardimcisi ile basarili bir sekilde 20H2 surumunu indirdim. Oncelikle teşekkürler. Simdi Denetim Masası'ndan silebilir miyim bu yardimciyi? Zaten Windows Update kisminda gelir ileriki guncellemeler.

Format atmaktan şu güncellemeler yüzünden nefret ediyorum. Be kardeşim 2021'e gelmişiz. İnterneti direkt algılıyor Windows. Formattan sonra direkt bizi güncellesene en son sürüme.

1615766410023.png

Update'i direkt kapattım format biter bitmez. Bunu indirdim, bunu Windows yapamıyor mu ya? :D

Simdi Denetim Masası'ndan silebilir miyim bu yardimciyi?
Silebilirsiniz. Mesajları arka arkaya yazdığınız için bildirim gelmemiş, geri dönüş yapamamıştım dolayısıyla.

Silebilirsiniz. Mesajları arka arkaya yazdığınız için bildirim gelmemiş, geri dönüş yapamamıştım dolayısıyla.

Sorun degil. Ne yapmam gerektigini tam bilmiyordum o zaman. O formatin ustune USB'ye tertemiz Windows'u atip en bastan kurulum yapmistim. Eski Windows yukleyince driverlarda bir suru problem olusuyor. Her format atmadan Windows'un sitesinden en son surumu flasha attigimiza emin olmak gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı