curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 2 Kasım 2020 #11 Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer.
Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #12 ÇAĞATAY TORUN dedi: Atlasanda o lisans aktif olacaktır korkma. Genişletmek için tıkla... Aklımda kalmadı o yüzden sordum, teşekkürler.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Atlasanda o lisans aktif olacaktır korkma. Genişletmek için tıkla... Aklımda kalmadı o yüzden sordum, teşekkürler.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #13 Gitmez,bende 20h2 kullanıyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.131 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #14 riseisback dedi: Sıkıntı şu; güncelleme aracında sorun oldu oradan yapamadım. Direkt indirme aracıyla yeniden W10 kursam lisans kısmını atlasam, lisansım gider mi ? Genişletmek için tıkla... Atlasan da o lisans aktif olacaktır korkma.
riseisback dedi: Sıkıntı şu; güncelleme aracında sorun oldu oradan yapamadım. Direkt indirme aracıyla yeniden W10 kursam lisans kısmını atlasam, lisansım gider mi ? Genişletmek için tıkla... Atlasan da o lisans aktif olacaktır korkma.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #15 curiousoftech dedi: Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabım mı?
curiousoftech dedi: Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabım mı?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.131 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #16 Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #17 ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek tahminen ne kadar sürer? ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Dostum, şuan ki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim? Son düzenleme: 2 Kasım 2020
ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Yükseltmek tahminen ne kadar sürer? ÇAĞATAY TORUN dedi: Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak. Genişletmek için tıkla... Dostum, şuan ki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.131 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #18 riseisback dedi: Yükseltmek tahminen ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Yükseltmek derken temiz kurulum yapmıyor musun? riseisback dedi: Dostum, şu anki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka HDD'den yok mu ya da diski ikiye bölmemiş miydin C ve D olarak?
riseisback dedi: Yükseltmek tahminen ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Yükseltmek derken temiz kurulum yapmıyor musun? riseisback dedi: Dostum, şu anki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka HDD'den yok mu ya da diski ikiye bölmemiş miydin C ve D olarak?