Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer.
Aklımda kalmadı o yüzden sordum, teşekkürler.Atlasanda o lisans aktif olacaktır korkma.
Atlasan da o lisans aktif olacaktır korkma.Sıkıntı şu; güncelleme aracında sorun oldu oradan yapamadım. Direkt indirme aracıyla yeniden W10 kursam lisans kısmını atlasam, lisansım gider mi ?
Microsoft hesabım mı?Lisansınızı hesabınızla özleştirdiyseniz ve yeni kurulum yaparken bu hesabını girerseniz otomatik olarak lisansı tanır ve girer.
Yükseltmek tahminen ne kadar sürer?Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak.
Dostum, şuan ki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim?Evet Microsoft mail ile bağlarsan kod girmene hiçbir zaman gerek olmayacak.
Yükseltmek tahminen ne kadar sürer?
Dostum, şu anki dosyalarımı yedek almama gerek yok fakat önceki formattan kalan 100 GB dosya var. O dosyaları nasıl koruyabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.