Windows 10 20H2 güncelleme problemi

specigs

Hectopat
Arkadaşlar ne zaman güncellemeyi denetlesem sürekli bu ikisi çıkıyor. Hızlıca yükleniyor gibi gözüküyor ama yüklenmiyorlar. Neden olabilir ne yapmam lazım?

Not: Windows 10 20H2 (is derlemesi 19042.572) kullanıyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ne zaman güncellemeyi denetlesem sürekli bu ikisi çıkıyor. Hızlıca yükleniyor gibi gözüküyor ama yüklenmiyorlar. Neden olabilir ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 711027

Az once aynisi bende de oldu guncelledi belki de tekrar yeniden baslatmaya gerek yok bence.

Eki Görüntüle 711027

Güncelleme yaptığından disk kullanımı yükselir bende de sıfırda kalıyor 5-6 dakika sonra yüklenmiş oluyor

Az once aynisi bende de oldu guncelledi belki de tekrar yeniden baslatmaya gerek yok bence.

Aynen hızlıca yüklüyor gibi yapıyor, sonra güncelsiniz diyor. Tekrar denetleyince hala yüklüyor gibi yapıyor.
Güncelleme yaptığından disk kullanımı yükselir bende de sıfırda kalıyor 5-6 dakika sonra yüklenmiş oluyor
Tekrar denetleyince çıkıyor mu peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı