En son 1909 güncellemesini kullanyordum. Birkaç hafta önce 20H2 güncellemesine geçtim. Anlatacağım sorunun güncelleme ile alakalı olup olmadığını da bilmiyorum. Sürekli bilgisayarı açan birisi değilim ama son birkaç gündür sistemde herhangi bir programı açtığımda mouse yanına dolma işareti olup donuyor. Sadece Steam'i açabiliyorum. Antivirüs programı bile açıldıktan sonra donup hata veriyor. WinRAR, Spotify vs hemen hemen her program bilgisayarım'dan bile işlem yapamıyorum. Windows ayarlar kısmında bile donup hata veriyor. Ne olduğunu ya da nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Sadece yakın zamanda güncelleme yapmıştım Bilgisayar'a. Güncelleştirme 1 haftayı geçtiği için eski sürüme de dönemiyorum.. C klasöründe diski temizle tıkladıktan sonra donup hata verdi az önce denediğimde. Sorun neden kaynaklı olabilir? Çözümü var mıdır format dışında? CMD scannow yaptım, "you must be an administrator running a Console session in order to use the sfc Utility." hatası verdi. Yönetici olarak çalıştır dedikten sonra sistemi taradı ve birkaç sorunu düzeltme bildirimi geldikten sonra bile sorun devam ediyor.