Windows 10 20H2 güncellemesi sonrası yavaş açılıyor

spartakboskova

Hectopat
Merhabalar. Dün bilgisayarımı Windows 10 güncelleme yardımcısıyla 20H2 sürümüne güncelledim. Herkes daha hızlı açıldığından falan bahsetmiş fakat benim bilgisayarım gözle görülür derecede yavaş açılmaya başladı. Önceden 20-30 saniye sürerken şimdi 2-3 dakika bile sürebiliyor. Güncellemeyi yeni yaptığım için olabilme ihtimali var mıdır? Ayırca oyunlarda 2-3 FPS'de olsa FPS düşüşü yaşadım. Eski sürüme dönüş yapmak istemiyorum çoğu oyunla programla vs. uyumsuz çalışıyordu. Yapmam gereken bir şey var mı?

Teşekkürler hocam bugün yüklemeyi düşünüyordum kurtardın beni.
Konu sahibinde daha yavaş açılıyor diye sizde de yavaşlayacak diye bir şey yok. Şahsen ben de 20H2 sürümüne geçtiğimde daha hızlı açıldığını gözlemledim.

Ben yükleyeli 1 hafta falan oldu ve bilgisayarım garipleşti sürekli kasılmalar var açılma kapanma süreleri de bir tık arttı ama onun haricinde genel bir hantallık var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı