Windows 10 20H2 güncellemesini yapmazsak ne olur?

Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 20H2 güncellemesi sıkıntılı galiba o yüzden yapmaz isem bir sıkıntı yaratır mı? Forza Horizon 4 açılmıyormuş bu güncellemeden sonra. Bende haftaya Forza Horizon 4 alacağım.

Sıkıntılı falan değil. Kurunuz sorun yaratmaz.
Belirtilen marka yazıcılarda mavi ekran veriyor sadece.
Ayrıca FH4 sorunsuz açılıyor nereden aldınız bu bilgiyi acaba, kaynak ?
@246941 neredeyse çoğu güncel sürümü denedi, birlikte 21H2 sürümünü bile denedik sadece 21H2 desteği daha yok 21H1 sorunsuz çalışıyor. Ki sizin kuracağınız 20H2 şuan en güncel sorunsuz sürümdür.

Sıkıntılı falan değil. Kurunuz sorun yaratmaz.
Belirtilen marka yazıcılarda mavi ekran veriyor sadece.
Ayrıca FH4 sorunsuz açılıyor nereden aldınız bu bilgiyi acaba, kaynak ?
@246941 neredeyse çoğu güncel sürümü denedi, birlikte 21H2 sürümünü bile denedik sadece 21H2 desteği daha yok 21H1 sorunsuz çalışıyor. Ki sizin kuracağınız 20H2 şuan en güncel sorunsuz sürümdür.
Forza Horizon 4 Açılmıyor burada sabah bir hocam Forza Horizon 20H2 güncellemsi yüzünden açılmıyor demiş o yüzden dedim teşekkürler.
Bir sıkıntı olmaz.
Son cevap yazan hocam bir sıkıntı yaşamamış şimdi gördüm. Tekrardan teşekkürler.

Forza Horizon 4 Açılmıyor burada sabah bir hocam Forza Horizon 20H2 güncellemsi yüzünden açılmıyor demiş o yüzden dedim teşekkürler.

Son cevap yazan hocam bir sıkıntı yaşamamış şimdi gördüm. Tekrardan teşekkürler.
O arkadaş ne yaptığından habersiz. Gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz.
Windows sürümünden önce oyunun rapor dosyalarından sebebi araştırılır.

Kurmazsanız bir sıkıntı yaratmaz. Ben geçtim ve bayağı FPS düşüşü yaşadım ama sanırım benden kaynaklı bir sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı