Windows 10 20H2'ye güncellemeli miyim?

20H2 sürümü daha önce çıktı. Sizin attığınız mart güncellemesi daha yeni geldi.

Neden güncellemeyesin ki? Sistem gayet iyi sistemle ilgili bir sorun yok. Şahsen her zaman en güncel sürümü kullanırım. Adı üstünde güncel. Neden eskisini kullanayım ki?
Birçok insan mavi ekran yiyormuş o yüzden
sanırım güncellemiyeceğim şanssız biri olduğum için büyük ihtimal oyun oynarken, video izlerken mavi ekran yiyip dururum ve geri yüklemekle uğraşırım cevaplar için teşekkürler.

Aslında 2004 sürümünü kullanıyorsunuz. Neredeyse 1 yıl olacak galiba. 2004 sürümü mayıs ayları gibi gelmişti. Yani 10 ay önce çıkan sürümü kullanıyorsunuz. Windows 20H2 geçin.

Evdeki render, oyun için kullandığım bilgisayarda herhangi bir yazıcı bağlı değil. Güncelleştirme yaptım bilgisayarıma herhangi bir yazıcı bağlı olmadığı için büyük ihtimalle o yüzden mavi ekran hatası almıyorum. Eğer yazıcınız varsa önermiyorum yapmanızı. İyi forumlar.

2004 kullanıyordum, 20H2'ye temiz kurulum yolu ile geçtim ve sistemim hızlandı. Mavi ekran yemedim yıllardır zaten, önerimdir.

21H2 furyasına sırada seni de beklerim.

Yok hocam, Insider sürümlere bir daha geçmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…