Rehber Windows 10 21H1 Güncelleme

Peki hocam neden 167 KB kadar küçük? 21H1 büyük bir güncelleme değil mi sonuçta?

Hocam anahtar gibi düşünün programı yani güncelleme gelecek ama kilitli olacak bunula hop diye yükleyeceksiniz (ben videodan dinledim yanlış anlamadıysam böyle)

Arkadaşımın 32 Bit Windows 10'u var 64 Bit indirse buradan sıkıntı olmaz değil mi?

Hocam Windows Update üzerinden baktığımda başka hiçbir güncelleme yok. O sorunu çözen güncellemeyi yapıp yapmadığımı nereden anlayabilirim acaba? Bunun yöntemi varsabilmek isterim.

Hocam bu güncellemeyi yaptığımızda değişiklikler olacak mı? Yani mesela bazı şeyler mentalleşecek falan diyorlardı. Örneğin ayarlardaki o simgeler falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük değişiklikleri hiç duymamıştım. Neler geldi ki?

Bende merak ediyorum umarım performans iyileştirmeleri gelmiştir 2 güncelleme öncesinde aşırı performans düşmüştü biraz toparladılar hadi bakalım.

FPS düşüren güncelleme düzeltilmiş. Peki benim bir şey yapmama gerek var mı? Şaun Windows 10 son sürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…