Windows 10 21H1 Insider deneyimleriniz

Boşta kullanımlar nasıl ve debloat yaptınız mı?
Debloat yapmadım, boşta kullanımlar ilk olarak bellek kullanımı göze çarptı ilk kurulum gerçekleştiğinde %19 değerini gördüm. 7-8 saattir kesintisiz açık stabilite konusunda hiç bir sorun yaşamadım CPU dalgalanması yok boşta HDD disk 100'e fırlama sorunu yok.

Debloat yapmadım.
Ne kadar diskte yer kaplıyor şu an hocam Windows?
Tamamdır hocam.

Ben Windows'u hafifletmenin yolunu sormuştum ama yine de teşekkür ederim. Nasıl katılacağımı öğrenmiş oldum.

Ben Windows'u hafifletmenin yolunu sormuştum ama yine de teşekkür ederim. Nasıl katılacağımı öğrenmiş oldum.
Eğer hafifletmek ise amacınız biraz beklemenizi tavsiye ederim bizim sistemlerimizde sorun yaratmadı ancak bu size olmayacağı anlamına gelmez.

Eğer hafifletmek ise amacınız biraz beklemenizi tavsiye ederim bizim sistemlerimizde sorun yaratmadı ancak bu size olmayacağı anlamına gelmez.
ISO dosyasından uygulamaları çıkarma için sordum.

Ha, ben o konuda o kadar iyi değilim.

Burada 21H1 sürümünü NTLite ile arındırmayı başardı.
İşte burada ayrılmış hali var. Bu nasıl yapılıyor? Geçen bu program üzerinden bir şeyleri değiştim ve yüklemeyi denedim ama yüklenmedi.

İşte burada ayrılmış hali var. Bu nasıl yapılıyor? Geçen bu program üzerinden bir şeyleri değiştim ve yüklemeyi denedim ama yüklenmedi.
Dediğim gibi orada pek bilgi sahibi değilim.
Belki @AJFA hocam yardımcı olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…