- Makaleler
- 10
Boşta kullanımlar nasıl ve debloat yaptınız mı?
Debloat yapmadım, boşta kullanımlar ilk olarak bellek kullanımı göze çarptı ilk kurulum gerçekleştiğinde %19 değerini gördüm. 7-8 saattir kesintisiz açık stabilite konusunda hiç bir sorun yaşamadım CPU dalgalanması yok boşta HDD disk 100'e fırlama sorunu yok.Boşta kullanımlar nasıl ve debloat yaptınız mı?
Ne kadar diskte yer kaplıyor şu an hocam Windows?Debloat yapmadım.
Tamamdır hocam.Boşta kullanımlar ilk olarak bellek kullanımı göze çarptı ilk kurulum gerçekleştiğinde %19 değerini gördüm. 7-8 saattir kesintisiz açık stabilite konusunda hiç bir sorun yaşamadım CPU dalgalanması yok boşta HDD disk 100'e fırlama sorunu yok.
Temiz kurulum ile uğraşmadım, öncekinin üstüne kuruldu.Ne kadar diskte yer kaplıyor şu an hocam Windows?
Ben Windows'u hafifletmenin yolunu sormuştum ama yine de teşekkür ederim. Nasıl katılacağımı öğrenmiş oldum.Buraya katılın daha sonra 21H1 için betayı 21H2 için developer seçiniz.The Windows Insider Program
Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better.insider.windows.com
Tavsiyem 21H1 üzerine.
Pencere animasyonları, ve yeni logo stilleri hoşuma gitti ancak hatalar ile baş başasınız.
Eğer hafifletmek ise amacınız biraz beklemenizi tavsiye ederim bizim sistemlerimizde sorun yaratmadı ancak bu size olmayacağı anlamına gelmez.Ben Windows'u hafifletmenin yolunu sormuştum ama yine de teşekkür ederim. Nasıl katılacağımı öğrenmiş oldum.
ISO dosyasından uygulamaları çıkarma için sordum.Eğer hafifletmek ise amacınız biraz beklemenizi tavsiye ederim bizim sistemlerimizde sorun yaratmadı ancak bu size olmayacağı anlamına gelmez.
Ha, ben o konuda o kadar iyi değilim.ISO dosyasından uygulamaları çıkarma için sordum.
İşte burada ayrılmış hali var. Bu nasıl yapılıyor? Geçen bu program üzerinden bir şeyleri değiştim ve yüklemeyi denedim ama yüklenmedi.Ha, ben o konuda o kadar iyi değilim.
Burada 21H1 sürümünü NTLite ile arındırmayı başardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.