Windows 10 21H1 RTM Bu Ay Çıkabilir

Rehber hazırlayacağım demişsiniz de zaten Windows Update kısmında güncellemeleri denetlemenin altında "X sürümünü indir " var, bu kadar basit iken neden rehber hazırlanıyor?

Yeni Windows 10 sürümü 21H1'in nihai rtm sürümü bu ay çıkabilir. Son dönemde yapılan güncellemeler sadece hata düzeltme üstüne. Bundan da anlıyoruz ki işletim sisteminin rtm sürümü her an imzalanabilir. Ben bu ay kesin çıkacak gözüyle bakıyorum. Çıkar çıkmaz ISO'lar ve kurulum rehberlerimiz hazır olacak tabii ki :)

Hocam çıksa bile benim emektar 8.1'i zor kaldırıyor 😞 bunda açılması 10 yıl sürer herhalde.

Rehber hazırlayacağım demişsiniz de zaten Windows Update kısmında güncellemeleri denetlemenin altında "X sürümünü indir " var, bu kadar basit iken neden rehber hazırlanıyor?
Çünkü yeni sürümler yayınlandığında herkese bir anda verilmiyor. Kademeli olarak dağıtılıyor. Dağıtılmayan kullanıcıların da hemen yükleyebilmesi için bu rehberler hazırlanıyor.
Ayrıca bir sürüm ilk RTM olduğunda da sadece Insider kullanıcıları kullanabiliyor. Bu rehberler ile Insider olmayanlar da bu sürümleri kurabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı