TheHub
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
- Meslek
- Öğrenci
Bunlara bakabilirsin.
Rehber: Windows 10/11 kurulumu sonrası yapılması gereken önemli ayarlar
Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, kullanıcıların yapması gereken önemli ayarlar bulunmakta; zamanlanan telemetry görevlerini kaldırma, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma, kullanılmayan Store uygulamalarını kaldırma veya arka planda çalışmasını önleme. Windows 11'i kurarken...www.technopat.net
Rehber: Detaylı FPS artırma [+%20-25]
Merhaba Sosyal. Bu rehberi uzun süredir açmayı düşünüyordum, ama sınavlar üst üste gelince açmak şimdiye nasip oldu :D Bu rehberde kendi kullandığım teknikleri ve programları göstererek, düşük veya orta halli sisteminizde nasıl FPS artışı yapabileceğinizi anlatacağım. Adım adım anlatacağım...www.technopat.net
Rehber: Tüm Windows hizmetlerinin anlamları
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...www.technopat.net
Rehber: Windows 10 disk temizliği ve regedit temizliği
Windows'u temizlemek için basit adımları göstereceğim. 1- Basit bir işlem olan Windows'un disk temizleme aracını çalıştırın. Windows tuşu + R cleanmgr.exe Enter Disk temizleme aracını çalıştırdıktan sonra sistem dosyalarını temizleme tıklayın mutlaka, yoksa eski Windows Update kalıntısını...www.technopat.net
RAM önbelleği temizleme programı istersen Mem Reduct var.
Sağ olun hocam. Sizce bu sistemde kalayim mi üstteki sistemde?