Windows 10 22H2 güncel midir?

mehmetAkif00

Centipat
Daha fazla  
Windows 10'dan 11'e geçeceğim ama Windows 11 Update gözükmüyor, acaba güncel midir?

Ek Açıklama 2025-05-29 231239.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 evet en güncel sürümü 22H2. Windows 11'e geçecekseniz benim bireysel önerim USB ile format atarak Windows 11'e geçiş yapmanız olacaktır. Windows 10 üzerinden geçtiğinizde driver hataları ya da performans düşüklüğü olabiliyor (eski atık dosyalar kaldığı için).

Arkadaşlar Benim Laptopun yeni olmasına rağmen Windows 11 Performans genel olarak iyi ama Mesela Assetto Corsa Windows 10 da Drop yemiyorum Kasma falan olmuyordu. 2GB GDDR6 MX450 ekran kartıydı. Şimdi Asus Tuf da RTX 4050 6GB 140W en güçlü kart Assetto Corsa oyunu girdiğim anda maalesef iyi fps vermiyor 25 fps AAA Full 1080p ile Windows 11 stabil olmadı bunun çözümü var mı? Bütün güncelleme yaptım son driver hem Windows 11 güncelledim herhangi bir sorunum yok diğer oyunlarda yüksek AAA kalite 80-110fps arasında alıyorum. Tek derdi bu Assetto Corsa bu oyunu hangi sürümü indirmeliyiz?

Arkadaşlar Benim Laptopun yeni olmasına rağmen Windows 11 Performans genel olarak iyi ama Mesela Assetto Corsa Windows 10 da Drop yemiyorum Kasma falan olmuyordu. 2GB GDDR6 MX450 ekran kartıydı. Şimdi Asus Tuf da RTX 4050 6GB 140W en güçlü kart Assetto Corsa oyunu girdiğim anda maalesef iyi fps vermiyor 25 fps AAA Full 1080p ile Windows 11 stabil olmadı bunun çözümü var mı? Bütün güncelleme yaptım son driver hem Windows 11 güncelledim herhangi bir sorunum yok diğer oyunlarda yüksek AAA kalite 80-110fps arasında alıyorum. Tek derdi bu Assetto Corsa bu oyunu hangi sürümü indirmeliyiz?
Adaptör kaynaklı olabilir veya Armoury Crate üzerinden cihazın GPU ayarlarına bakın. Eko modunda ise Nvidia GPU'suna geçmiyordur. Optimize edilmiş ya da Ultimate ayarına çekin. Armoury Crate'de baktınız bu iki ayardan birisinde, başka adaptör ile deneyin. Driver ile kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum.

Windows 10 evet en güncel sürümü 22h2. Windows 11'e geçecekseniz benim bireysel önerim USB ile format atarak Windows 11'e geçiş yapmanız olacaktır. Windows 10 üzerinden geçtiğinizde driver hataları ya da performans düşüklüğü olabiliyor (eski atık dosyalar kaldığı için).

Hocam Windows 10 USB ile format attım böyle oldu. Ve USB ile geçeceksem lisans alacak mıyım daha yeni Windows 10 Pro lisans aldımda.

Adaptör kaynaklı olabilir veya Armoury Crate üzerinden cihazın GPU ayarlarına bakın. Eko modunda ise Nvidia GPU'suna geçmiyordur. Optimize edilmiş ya da Ultimate ayarına çekin. Armoury Crate'de baktınız bu iki ayardan birisinde, başka adaptör ile deneyin. Driver ile kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum.
Adaptör alakası yok onu da belirtiyim. Belki oyunda optimize ayarları bulursak sorunu çözülür. BeamNG AAA yüksek grafikler 95-125 Fps arasında alıyor zaten.

Evet şimdi çözüldü sorunu asıl Nvidia denetim ayarlarında otomatik ayarı yerine Yüksek Nvidia RTX grafik modu alınca 243 Fps almaya başlayınca ve GPU Ultimate ayarında.

Dosya Ekleri

• 20250530_233320.jpg
    20250530_233320.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı